Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
devica
HAHAHAHAH
BRAVO GOLUB77
KRATKO ALI JEBITACNO
Odgovori
Zar je moguce da niko nema podatke za devicu?I STA SAD DA LI JE KOSAC AMATER1 ILI NE?????
Odgovori
Mnogo sam poruka primio negde oko 700 i kada bih se secao svega...
sada tek vidim koliko je ovde neljudskosti i patetika KO CE SA VAMA DA IDE DA VADI I DELI NOVAC KADA SE OVAKO PONASATE.SINKO MOZDA SI ZNAO TOVARISA I NJEGOVE BAKRENE PLOCICE IDI KOD GOLUBA U RUJEVICU DA IH KOMPLETIRAS(inace te plocice na bakru ne vrede ni pola lule duvana).
GOLUBE 77 NE SECAM SE DA SAM SA BILO KIM ZELEO NEGDE DA IDEM DA RADIM OSIM SA JEDNIM COVEKOM KOJI SE ODJAVIO ...Ponavljam toliko poruka sam primio da se ne secam ...

OPET PONAVLJAM SRAMOTA JE OVAKO RAZGOVARATI (SINKO JEBITACNO TI JE SAMO U MOZGU)  ... ZALOSNO JE STO NE PROCITATE KODEKS ...SA OVAKVIMA NE UZIMAJU SE PARE ..NEKA VAM JE ...
Ja sam nekada sve moje poznanike, drugare tragace pomenuo da ih ovde ljudi pamte ...I uvek cu se sa postovanjem njih secati neke sam postovao neke ne ali sve sam ih pomenuo..
VISE NECU POLEMISATI SA VAMA... RECE MI PRE NEKI DAN KUM: KAZU KAKO SI UMRO I DA CE SADA UZETI TVOJE PLANOVE OD TVOJE DETE...PA KAKO SADA DA OBJASNE DA SI TI ZIV ...[glow=red,2,300].PA ZIV SAM I ZDRAV AKO ME ZDRAVLJE POSLUZI OTVORICU U TOKU OVE GODINE NESTO O CEMU CE SE PISATI DUUUGO...POZDRAVLJA VAS[/glow] ВАШ КОСАЧ
Odgovori
Pa da sa takvim manipulatorima kao sto si ti se novac ne vadi i neuzima..tu se jedino slazem
Odgovori
Ko ti daje pravo da me nazivaš manipulatorom? Ti i ne znaš ko sam? Ne vredi da ti objašnjavam. Prvi put kada sam pisao na ovom forumu sam se odjavio . Opet sam se prijavio kao kosač. I opet odjavio. Očigledno da tebi služi forum da lupetaš kao Maksim. Da sediš i pišeš gluposti o ljudima o kojima pojma nemas. Najmaanje mi trebaš ti da mi daješ etikete. Ne mogu sada da pronađem šta si mi pisao na PP . Kada nađem sve ide copy paste. To je negde na mail.
Odgovori
Smirite strasi malo,ovde smo da bi smo razmenili iskustva,i pomogli jedni drugima,mnogo je prosto AMATER1 dokazati da si KOSAC,ULOGUJ SE SA TOG NALOGA I OTKLONI SVAKU SUMNJU......
Odgovori
evo jos znakova

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
...

Odgovori
/

Odgovori
.