Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TRI TROUGLA
#11
Da pomoću njih se može popeti na stenu postavljeni su kao gazišta jedan iznad drugog. Vodopada u podnozju nema. Iz dalje podseća na polovinu plasta sena, odnosno ova stena je priljubljena za drugu mnogo veću stenu. Pozdrav
Odgovori
#12
Da pomoću njih se može popeti na stenu, to jest postavljeni su kao gazišta odnosno jedan iznad drugog. U podnozju nema vodopada. Da iz daleka podseća na polovinu plasta sena odnosno ova stena je priljubljena uz drugu mnogo veću stenu, a na vrhu je približno polukružnaog oblika. Pozdrav i piši ako se uklapa.
Odgovori
#13
kad stanes na ta tri trougla da li se vidi orlovo gnezno?
Odgovori
#14
Pozdrav jug kada se popneš na stenu vidi se velika stena, gavranov kamen, ja sam lično video gva gavrana kako sleću na stenu udaljenu oko 1km, tamo bi terbao da ima nekih znakova......... Na drugu starnu oko za 90 stepeni oko 1km vdi se druga velika stena iz daleka od podnožja do vrha u steni se vidi ogroman krst pravilnog oblika mada mislima da je to delo majke prirode. Moguće da je tu nekada bilo orlovo gnezdo. Dosta dole niže postoji stena orlovo gnezdo i velika šupljina u njoj ali se nevidi sa pomenute lokacije. U Kacapunu postoji turski grob i temelji turske kuće pre nekoliko godina nešto je rađeno oko temelja. Neznam da li ovj grob ima neke veze sa turskim grobljem koje je pomenuo mila pa ako ima neka se javi. Pošto poznaješ lokaciju znam još dosta interesantnih detalja za kacapu a i znam meštanina koji je veći deo života proveo tragajući na toj lokaciji, koji može biti od koristi. Isuviše sam izneo na ovu temu ako si zainteresovan za sardju tu sam.
Odgovori
#15
i moj otac je iz kacapuna mislim da znam o kom mestaninu govoris. poslo sam ti privatnu poruku pa ce mo se izdogovarati.
Odgovori
#16
Pozdrav Jug. Pokušo sam da ti odgovorim na PP ali nisam siguran da li sam uspeo pošto ne odgovaraš ili nisam uspeo ne snalazim se baš oko slanja PP. Tvoju pruke sam dobio pa ako ti nije problem pošalji jiš jednu i objasni mi kako da ti pošaljm PP (kako izvoziš PP)
Odgovori
#17
ko je nasao trouglove i kad koliko su udaljeni sumporni i obicni izvor i dali znas gde je bio kamen sa iskovanim orlom koji su polomili.odgovori mi na ovo pa da se cujemo telefonom da se dogovorimo za ostalo.
Odgovori
#18
Pozdarv bmiki trouglove je pronašao moj ujak, sumporni izvor (voda ima miris etiola) u narodu poznat kao lekovita voda, ustvari na toj lokaciji postoje dva izvora lekovite ili sumporne vode jedan je sa duge strane potoka a ova drugi od ovih trouglova malo podalje negde između 1 do 2 km. Postojijoš jedna lokacija sa trouglovima dans se vidi samo jeda ostala dva su zajedno sa stenama odvaljeni u potrazi za ula u tunel, mada ti trouglovi nisu klesani već drlo majke prirode ono što sam ja mogao da vidim bar na ovom što je osta imam i fotografiju tog trougla, taj deo je dosta blizu lekovite vode oko stotinak metara a tu je i orlov kamen negde između njih. Kamen sa iskovanim orlom neznam gde je bio ali probaću da se raspitam. Pozdarv
Odgovori
#19
Trouglovi
Zrtvenici u vreme  republike nalaze se pored rimska gradista.
Poz.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)