Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SUVA REKA-KURU DERE
#1
DA LI JE NEKOME POZNATA LOKACIJA OVOG MESTA
Odgovori
#2
ako je u makedonija ima mesto kuru dere
Odgovori
#3
toa  e  turski most?
Odgovori
#4
ne na tom mesto nema nikakav most suvo korito dosta siroko moze da prodju i traktori auto na zimski period ima negde i vode dosta i dug m.v. 1.5 km
Odgovori
#5
Imam i ja lokaciju koja se zove Suva reka i Kara dere (što znači Crna reka).
Ne ulazim u to ko je u pravu i gde se ta mesta nalaze pošto takvi komentari izvrnu priču naopako i iz iskustva znam da takvi poslovi uvek propadnu još u startu i ostanu nedovršeni.Najgore je to što svi znaju sve a ispadne veliko ništa.
Mene interesuje plan-opis za to mesto ali ne baš sve do detalja,jer ako ima znakova i ako se slažu neke stvari lako ćemo se dogovoriti za dalje.
Mislim da je tako najbolje i najpoštenije a ovako ja imam ovo drugi zna ono treći kaže to je u Bugarsku četvrti to je odrađeno pa onda krene rasprava i od toga nema ništa.
Ako neko ima plan,napišite ko nađe znakove,detalje, lako će potražiti čoveka sa planom i zajedno će odraditi posao.
Odgovori
#6
POTRAZITE MALO PO FORUMU (NECU DA POSTAVIM LINK...IZINATA  Big Grin ) ODAVNO SAM VEC DAO I VIDEO SNIMAK ZA "KARA DERE" !!!
Odgovori
#7
vi imate pravo samo kara dere i kuru dere nije isto kolega na forum postavio pitanje dali je poznato lokacija ovog mesta i ja sum odgovorio to sto znam .
Odgovori
#8
Suva Reka je poznata lokacija (grad u KiM) cije se planine vezuju sa sarplaninskim vencem.  Postoje mnoge legende o zakopanom blagu bash u ovim planinama.
Odgovori
#9
Upravo sam ovo i hteo da kažem da imena mesta sa itim ili sličnim nazivom ima svuda.
Da se nebi svađali oko toga koje je pravo mesto-lokacija,postavite plan verziju koju vi imate(možda je to baš onaj pravi plan) pa ako se nešto uklapa onda dogovor i saradnja.
Odgovori
#10
Suva reka ima i u okolini Bora, a sta znaci to KURU-DERE, neznam . Ako bi neko hteo da napise sta to znaci.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)