Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brod ili camac sa jedrima
cuo sam pricu  u vezi ladje klesane na kamenu u okolini pirota , ako ste za saradnu javite se.
Odgovori
nista od zmije i raka kladenac postoji ali je neko zatrpao kamenjem ,popa nisam naso jedno 2 km odatle je nekada postojao manstir jer i dan danas ta ledina se zove manastiriste
Odgovori
Ovo je okolinu niša,ukapiraće neko ja znam ko na ovaj forum................neću da stavljam imena na sela i potezi.....Kada podješ od reku........uz kosu idi pravo na ćoše tu je kamen kao zid on je dug 13 metra a visok 7 metra na njemu znak sekira i čanica dosta golema i ladja bez jedra ovi znaci su visoko  i nadji natpis "osirkolci"..
Odgovori
Trazi gemiju tu su potoci i mala livada gemija je nacrtana na nizak kamen crveni ima 3 jarbola , srednji je skršen.......................
Odgovori
JESTE BRANKO U OKOLINI NISA NEYNAM DALI GA JOS IMA NEKADA DAVNO JE GA BILO
Odgovori
Mile dali znaš to mesto i gde je i koje je selo,,,,,,,,
....................
Odgovori
dd

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ova mapa koliko je tacna posto je i ma skoro svako.
Drugo kod mene se camac pominje u okolini Brze Palanke odnosno Petrovo selo istocna srbija.
Ceo taj deo se vrti oko Miroc planine.
Pozz
Odgovori
Друже алекс ова мапа је за македонији код реке треске близину матке и одавна завршени посо
Odgovori
(30-03-2014, 09:40 PM)dekisa link Piše: Drug Shema, ako je to šta ja mislim da treba da bude, naravno i tamo gde mislim da treba da se nalazi ta ladja-djemija, trebalo bi da bude uklesana na kamenu ali dole nisko.U okolini od znakova trebalo bi da bude:Zmija uvrtena u krug, Rak sa polomljenim kljestima, pop i jedan Kladenac sa mnogo dobrom vodom.
Sada ne znam koliko se uklapaju ovi znaci sa tim terenom koji navodiš, ali bar mi javi ako je to to imam rešenja.
Pozz
Zmija i sada stoji a rak slomnjen i manastir i tu je dobra voda i losa i crni kladanac i orlov kamen i td........
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)