Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brod ili camac sa jedrima
Ah ljudi ljudi moji znate da za ovaj plan ima preko 150 listova napisanih i 7 mapa crtanih i radi se za okolinu od preko 30-40 klometara  i popreko u veoma nepristupacan teren pa komiti i hajduci kako su ih turci zvali nisu bili u anove i kafane u Nishu i Skoplju usred bela dana ,,,,...sakrivali su se u nepristupacnim mestima ,a kako pishe bash sada sam prelistavao neke skripte kaze da je srna sa polomljenom nogom u pecinu zatvorenu i zato josh niko nije video mnogo urezanih znakova nalazi se u pecine koje su zazidani.
Pozzz
Odgovori
dekisa hvala na tvoi koment o znakova mape i td. ja ne razumem skoro nista to sto sam naucio hvala ovog foruma od moga na znania ja ne ja ne gledam da prevaram nikogo ako nesto znam odgovaram ako ne gledam samo citam po forumu neki ludi ako su nesto videli misle da su oni prvi i posledni ma ima i drugi sta su bili pred nas pa bice nekoi iposle nas pa valda i neki drugi znaju gde ima neki brod sa jedrima ovim recima ne provociram nikogo samo ne se slazem so nekoi komenti .
Odgovori
izvinite, dali se ovde radi od GEMIJU ili čamac sa jedrima..........
Odgovori
feliks ja sam napomenuo u blizini a to pod blizinom se podrazumeva 1.5 km nize gde se spajaju tri potoka postojala je vodenica sa hanom i kladencem koji je zatrpan u blizini je i orlov kamen i secen kamen .
Odgovori
Dali ima i popa kod furne u blizini
Odgovori
tako je shema
Odgovori
(28-02-2014, 10:18 PM)himovich link Piše: Ako neznate  i ako niste culi    ZA FURNE  ONDAK  NISTO NEZNATE    CEKAM NEKO AKO ZNA MI ODGOVORI ZA        FURNE  poz

Ima jedna furna i dve plondze levo na 20 koraka
Odgovori
(30-03-2014, 03:25 PM)sale67 link Piše: [quote author=himovich link=topic=3636.msg30672#msg30672 date=1393618681]
Ako neznate  i ako niste culi    ZA FURNE  ONDAK  NISTO NEZNATE    CEKAM NEKO AKO ZNA MI ODGOVORI ZA        FURNE  poz

U pravu si Himovicu
    Ima jedna furna i dve plondze levo na 20 koraka
[/quote]
Odgovori
Drug Shema, ako je to šta ja mislim da treba da bude, naravno i tamo gde mislim da treba da se nalazi ta ladja-djemija, trebalo bi da bude uklesana na kamenu ali dole nisko.U okolini od znakova trebalo bi da bude:Zmija uvrtena u krug, Rak sa polomljenim kljestima, pop i jedan Kladenac sa mnogo dobrom vodom.
Sada ne znam koliko se uklapaju ovi znaci sa tim terenom koji navodiš, ali bar mi javi ako je to to imam rešenja.
Pozz
Odgovori
Inace u pitanju je Eromonah estati
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)