Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legende o Martinu
Ima puno pretpostavki o tome ko je bio, dal je pojao, gde se rodio, dal je to jedna licnost itd... Kao i svaka stvar prenosena sa kolena na koleno dosta izmeni svoj pravi oblik odnosno ode daleko od istine...
Odgovori
(29-12-2014, 10:25 PM)Daljina link Piše:Hoce li nam neko otkiti,da li je to tacno?

Neće!

Kolega moraćemo uz mnogo čitanja sami da izvedemo zaključak i opet nećemo znati.
A u tome i jeste draž svakog mita i legende.
Odgovori
pozdrav kolege svuda sam citao o pop martinu ali me zanima dal je neko cuo za pop adama.
Odgovori
(31-12-2014, 02:38 AM)Timpolok link Piše:Neće!

Kolega moraćemo uz mnogo čitanja sami da izvedemo zaključak i opet nećemo znati.
A u tome i jeste draž svakog mita i legende.
Pa sto da izvodim zakljucke,a na kraju da ne saznam?Big GrinNije ni bitno,ja da znam,ja bi to i rekao....
Odgovori
Postovani forumasi,

nije slucajno sto se spominje 1717 godina kada se zna da su svi Pop Martini bili clanovi Masonske Loze za koje je ta godina bitna.Procitejate malo o njihovom nastanku....

Ova legenda nam kazuje ono sto se u nas zove Bugarska politika i nemoj verovati Bugarinu jel ce ti zabosti noz u ledja.Nema veze da li je legenda tacna ili ne,bitna je poruka.Nezelim da uvredim Bugare jel medju njima imam sjajne prijatelje vec samo ukazujem na duboke korene nerazumevanja izmedju nas Srba i Bugara.

Takodje Pop Martini stalno upozoravaju pored Bugara i na Cigane,zene i defektne ljude koji imaju losu karmu i rodili su se falicni sa obelezijem.Sve je to stara nardona mudrost koju nebi trebalo zaobici.

Pop Martini ukazuju da su Braca i da su Drustvo na vise mesta,kao i da imaju zakletvu......jel povezujete stvari???

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Pozdrav dali mozda imas prepis koji opisuje Pop Martinovu isposnicu
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)