Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
slika
(03-03-2014, 08:16 PM)Bayer04 link Piše:Ova u Makedonija?!
  Ma ne e vo Makedonija tuku vo Gruzija vo Samshvilde nadgroben spomenik od 14- ti ili 15-ti vek, a nekoj nash antichki novinar go docrtal sonceto od Vergina t.e go rebrendiral konjot, he he
I do gruzija i do indija i na sever do dunav  bila Makedonija a toa e Maked sonce nikoj novinar nema nisto docrtuvano po mene ako sakas toa sonce go ima i na himalaite po karpi i moneti ke ti gi pratam da gi vidis i tamu li gi docrtuvale anticki  novinari  a !? A mozebi pasko idel da crta a ?! >
A kolku si pismen i od koi soj si  se gleda po tebe vergino 1 va..no 1 ... da ne ides ti sekoja god U GRCKA na odmor a Smile >? Vergina li e ili Kutles e ??!
mandir  te  maci  znakot  vergina  MAKEDONSKI  EEE
(04-03-2014, 07:56 PM)Aksij Venetski link Piše:A kolku si pismen i od koi soj si  se gleda po tebe vergino 1 va..no 1 ... da ne ides ti sekoja god U GRCKA na odmor a Smile >? Vergina li e ili Kutles e ??!
  Tokmu zaradi pismenosta i kulturata moja razmisluvav dali da te udostojam so odgovor na ova tvoe pomalku bezobrazno obrakajne iako so tebe jas niti  polemizirav ili pak sporev neshto.No otkako razmisliv malku reshiv da ti odgovoram tokmu zaradi tebe samiot za da znaesh do kade si so tvojata pismenost, pa i kultura.Kako prvo ako si pismen ke go otvorish linkot so slikata shto go imam postaveno pogore i ke vidish kade e toj spomenik, shto e i koga e duri i slikan.I ke vidish deka go nema sonceto na nego, samo nemoj posle da kazhesh deka ne e istiot konj.A pak nashi novinari izvestuvajki za kopanjeto kaj Bigla -Delchevsko ja koristat istata slika samo so docrtano sonce po narachka izgleda,za da go podignat antichkiot patriotizam i so toa go povreduvaat avtorskoto pravo na onoj koj ja postavil originalnata slika vo internet prostranstvoto.Vtoro neshto shto zboruva za tvojata pismenost e nachinot na tvoeto izrazuvajne, sam si postavuvash prashanja, sam nosish zakluchoci i davash odgovori za lugje koi niti gi znaesh ili poznavash, a koe pak mnogu zboruva za tebe samiot kakov si.I plus svoite zakluchoci gi zavrshuvash so onoj zakanuvachki svrznik A, shto posebno go izrazuva tvoeto nivo na kultura.
  Izvinjavam se adminu sajta zbog spamiranja teme ali jednostavno morao sam da odgovorim.Za dalje drzhat chu se onoga-I dodzu tako vremena kad pametan ushuti, budala progovori i fukara se obogati.
Svako ko odskace od teme i tematike foruma a posebno ako se upusti u polje nacionalizma i licnih uvreda ide sa foruma sam ili biva obrisan i blokiran od strane administracije. ZATO DOBRO RAZMISLITE STA I KAKO PISETE I IZNOSITE. !!!
Se izvinuvam sto vi se mesam vo muabetov ama mene mi lici po pisuvanjevo ko da ti preci sonce i patriotizam taka mi lici i mene  bez navreda kon nikoj ovde na forumov a kolku nasa istorija e ispokradena i isfalsifikuvana Smile izbrisana od site okolu red e i nie nesto da naucime od zapadnava skola eu da ja navrtime vodata malku kon nasata vodenica neli red e a i da si ja cuvame mkdonijava  kakva i da e so site mani zosto nikoj ...ne ne gleda ama sekoj so svojot um se veli ... !
a za fukari Smile site sme ovde toa , pogolemi iili pomali fukari a koj ne saka da se obogati na ovoj rizik sto go nosime po mene glup e ! vo pravo li sum ?
ne mi e jasno edniot konj od bigla,drugiot od gruzija .a kamcinjata i trevickata isti.
a sve isto a kamcinja gruzija ukraina rusija  ili mkd e sto ke da e Smile ///???? a?
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)