Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gold Cross Locator
Prodajem Pro Gold Kros
Lokator zlata i srebra .
Kontakt-  xxxxxxxxxxxx NEPOSTAVLJAJTE BROJEVE TELEFONA I LICNE PODATKE !!!
Odgovori
koliko trazis
Odgovori
Cena je 600e
Uredjaj je uvezen iz Amerike ,i posedujem sve papire za njega.
Odgovori
Matori, cuo sam za te moćne lokatore...možeš li nam objasniti na kom principu radi pošto nije mnogo skup? Može neka slika? I do koliko je kilometara domet?...
Odgovori
mozemo li da vidimo sliku tog lokatora,da vidimo kako izgleda?pozdrav
Odgovori
Matori ja sam stvarno zainteresovan za ovu tvoju masinu iako je još nisam video...toliko je dobra da ni google ne moze da je nadje (vodi me na neke stranice o lekovima) i jel bi ja mogao da ti isplatim taj lokator u zlatu i srebru koje nadjem i postoji li neka nadogradnja za bronzu i koliko se placa?
Odgovori
Evo kako izgleda
Aresa sajta:http://www.kellycodetectors.com/pro-series/pro-series.htm

Google prevod:
Про II Златна крст
Злато Крст открива злато до 300 метара далеко и до 70 метара дубоко. Једноставним флицкинг прекидач, можете да бирате између злата или сребра лова (ново злато и сребро модел). Овај средњи опсег локатор послује лоцирањем дужину резонанца талас злата или сребра циљеве. Док се приближавате злато, су тунед шипке ће указати ка мети. Када сте директно преко злата, шипке ће у потпуности крст један другог. Савршено прецизно лоцирање, зато се зове Златна крст! Злато крст указује само према злату (не нокте, гвожђе или друго смеће). Злато Крст такође има јединствену способност да одреди величину објекта помоћу подесивог дугмета осетљивости, функцију недостаје на сличним дуго домета локатора.

Кључне карактеристике: Дискриминација гвожђа, итд - Одређује Величина Задатак - Има Осетљивост Адјуст - Лаган и компактан Прецизно Проналази: Голд & Силвер Цоинс, Прстење, накит, багеровање Паи трагове, Нуггетс, благо Злато Крст је драгоцено средство за Нуггет пуцање, лежишта, висока банкарство, или багеровање "-. Боб Фицџералд

Мој први пут је био у поље за мајку Лоде земље Северне Калифорније. Запамтите, Златни крст је прави уштеду времена за проналажење "вруће тачке". Мало здравог разума иде дуг пут. Док тестирање, ми угаси неколико маркера за могуће мете. Нисам имао проблема са проналажењем мале Нуггетс (1/4 Пеннивеигхт на 50 до 100 метара). Али, морамо имати на уму да је ова јединица овде иде дубоко (70 + м о великим венама). Моја поента је да смо добили крст који је вероватно грумен и ту је 6 метара откривке, то вероватно није нешто да следе. С друге стране, то не боли да талас свој детектор преко њега. Био сам у стању да пронађе малу плажу (у хидрауличком простору), где су пронађени неколико малих орасе. Касније сам сазнао да је то био заиста "Врућа Површина". Био сам у стању да пронађе ово од 100 метара далеко. Такође, инструментација је врло ефикасна за лоцирање "вруће тачке": помести један штап јединицу док не добијете катанац и обележити овај спот. Премештање на другој локацији од 50 до 75 метара и поновите. Требало би да будете у стању да одредим где се две тачке сусрет. Ово је вероватно мета.

Као што можете да видите, имамо веома драгоцено средство за снимање, грумен истраживање, високог банкарства, или багеровање. Имајте на уму-Користите здрав разум у лоцирању циљева, и пракса, пракса. Срећно. - Бобе Фицџералд производа преглед (Изводи) Боб Фитзгералд.

Укључено у сваком Голд Цросс Серија:
Делуке Прилагођени АБС торба са пеном умецима.
Про серија предајник.
Про серија Положај шипке са гуменим држачима.
2-спирални каблове за прикључивање на предајнику.
9 волти батерија.
Упутства.
1 година гаранције.
Odgovori
eto kolega FIBULA,dobio si "performanse":do 300 m. u duzinu i do[/70 m. u dubinuglow]; nego jel te zanima dodatak za sitnu il za krupnu bronzu?!
Odgovori
MA HAJDE...70m u dubinu :o dobar izgovor kad nema nista gde pokaze,znaci da je dublje???pa ne trazimo rudnici
Odgovori
Evo ovako
aparat je kupljen kod Keliko detectors u Americi ,placena je carina i porez.Radi na 2 frekvencije(preklopnik-zlato i srebro)
domet 270m a dubina 23m.Aparat se stavlja na kais,a izvodi zice iz njega ,idu na sipke-krace za zlato ,a duze za srebro.Kada se prodje iznad mete
one se ukrste.Moguce je odrediti i dubinu ,ali sve ovo samo vezbanjem i razlikovanjem laznih signala.
Za sve ostale informacije ,javite se na pp.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)