Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moguca lokacija
Ja bih trazio u viokim pecinama jer mi je logicnije da je tu nesto neko ostavio, ove blizu vode su verovatno izbegavane da voda ne odnese. Pogledaj da nema neka zatvorena.
Odgovori
Skituljko, hvala na savetu, uskoro krecem na teren pa cu izvestavati. poz
Odgovori
Srecno!
Odgovori
Sigurna lokacija....na tom terenu postoji potok-reka- Zabava(Zabrava)= zabraviti nesto...zakljucati u toj klisuri bi mogao da pogledas i procackas..pecina ima tamo,obrati na polozaj pecina jug,zapad bi trebalo POZZZZ
Odgovori
Tako je njuskalo, zanimljiv teren i ima logike, hvala na savetu. poz
Odgovori
AMAJAY,uzmi ako mozes GARET 250,nije mnogo skuplji od BOUNTI HUNTERA,A MNOGO JE BOLJI I "ISPLATIVIJI".dosta sam radio sa bountijem,znam sigurno.
Odgovori
Hteo bih da kupum legalno u prodavnici i da se uclanim u arheo amatere, ali vidim na sajtu prodavnice da nemaju geret uopste, a nazalost trenutno ne mogu da izdvojim vise od 200e za aparat. Ima li jos neka legalna prodavnica sem ove sto se reklamira ovde na farumu?
Odgovori
DetektorMax Srbija,cena mu je 230 eura,mislim.
Odgovori
Koja je po tebi konkretna razlika na terenu izmedju ova dva?
Odgovori
"UKRATKO":1.sto bounti "preskoci",garrett "pokupi",(do odredjene dubine,naravno).dubina jeste "tu negde",samo sto bounti dosta cesto da "nadje" predmet,pa ga "izgubi" (jednom javi i nece da "potvrdi"-npr;sitni predmeti,granicna dubina,ZIMSKI USLOVI/ORANJE...),sto se kod gareta jako,jako retko desava (u istim ili slicnim uslovima...2.bountijem je teze locirati predmet (i sporije) kad ga "javi"-bude cesto "vitlanja" u nekih 40-45 cm precnika  (nemozes neked da ocenis da li je predmet "dublje ili sa strane"),sa garetom je to puno brze i jednostavnije (ibez ukljucivanja pinpointera)...3.LICNO ISKUSTVOTongueROLECE;(spremljene njive za setvu);LEPI NALAZI I SOLIDNE DUBINE... JESEN/ZIMA (oranje/tanjiranje);"ZALI BOZE-GOTOVO NISTA",DOK GARET SASVIM SOLIDNO RADI POD ISTIM USLOVIMA...P.S.NITI KUDIM BOUNTIJA,NITI HVALIM GARRETA,SAMO SAM NAVEO ONO STO ZNAM SA TERENA IZ LICNOG ISKUSTVA.POZ
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)