Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SREDBA VO MAKEDONIJA
ja pozdravuvavm idejata
mozebi nekoj znae no sega za Vasilica imase edna mala sreba so lugje od nekolku gradovi cisto da se zapoznaeme imase okolu 20sportisti
no za naprolet se planira nesto pogolemo i se razbira prvicna cel e da se legalizirame potoa drugoto e lesno pozz

https://www.facebook.com/media/set/?set=...112&type=1
Odgovori
gledam rabotno ste ja odbelezale sredbata.kolku dena kopavte,ili nabrzina bese.hahaha.ako,ubava rabota.druzenjeto e na prvo mesto.pozdrav do site i eve na pokanata na lrl200d da odgovorime vo pogolem broj
Odgovori
i jas sum za no znaes kakvi se lugjeto malku skepticni  zaradii profilite koi nemaat slika, toa moze da pretstavuva problem za mene kako licnost ne e zatoa me znaat poveke treba dobra strategija
Odgovori
Idejata e odlicna.Irl napishi kolkav e kapacitetot na planinarskiot dom. Imali kujna najbliska prodavnica imali neshto da se istrazuva I drugii raboti. Pozdrav
Odgovori
Ja mislim i da ponikva nije loso resenje,mozda cemo resiti i one tri gunje Wink
Odgovori
Planinarskiot dom kapacitetot ako ne se lazam za spienje ima okolu 40 legla odalecen e 20 km od rRadovis na raspolaganje imame cela kujna a i od nokjevanje mislam deka ke bide simbolicna cena od 100 denari od krevet a za menito za jadenje ovde ke go stokmeme i ke go kupime, za istrazuvanje ima mesta koi sto se malku podaleku no celta na ovoj sostanok jas kako sto go zamisluvam da videme kolku ne ima i da registirame gragjansko struzenie na arheoamateri i da razmeneme nasi iskusta i da razjasneme mnogu raboti....................
Odgovori
Ko je amater u arheologiju,onaj ko zavrsio fakultet arheologije i okacio diplomu na sid a na terenu nemoze prepoznati ni obicnu mogilu kamo nesto vise ili onaj ko nije bio na skoluvanju za arheologa,a celi svoj zivot posvetio traganjem i istrazivanjem po terenima? :Smile
Odgovori
Mozebi e podobro vo centralna Makedonija,vo sekoj slucaj dobra ideja za razmenuvanja na mislenja.
Odgovori
Planinarskiot dom kapacitetot ako ne se lazam za spienje ima okolu 40 legla odalecen e 20 km od rRadovis na raspolaganje imame cela kujna a i od nokjevanje mislam deka ke bide simbolicna cena od 100 denari od krevet a za menito za jadenje ovde ke go stokmeme i ke go kupime, za istrazuvanje ima mesta koi sto se malku podaleku no celta na ovoj sostanok jas kako sto go zamisluvam da videme kolku ne ima i da registirame gragjansko struzenie na arheoamateri i da razmeneme nasi iskusta i da razjasneme mnogu .....                                                                                      sefe bidl  pokonkreten  kazi  datum  i kazi  kaj se  naodja  toj planinarski  dom okolu  20 kilometri nakade strumica  stip  ajde preciziraj
Odgovori
Znaci mojot predlog e da se odrzina na Planinata Plackovica od stranata na Radovish, od gradot e oddaleceno 20 km i predlogot moj za odrzuvanje e eden vikend vo mesec Maj?
Dajte i vie nekoi predlozi?!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)