Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
MILANE JA ZNAM GDE TREBA DA BUDE I KOM SELU I TO SA ROGOVIMA I UŠIMA I OVDE JE ISTO ALI AKO JA NAPIŠEM SVE TO I NEKO SE JAVI I KAZE MOJE REČI SAMO SE VRTIMO U KRUG. KO ZNA ILI JE VIDEO GLAVU GOVEDJU ILI BIKOVU NEMA VEZE. I KAZE TO IMA OKO GLAVE I ŠTA JE ISPOD ZNAKA JE MI MOZEMO DA ZAVRŠIMO VELIKI POSAO........ SAMO OVAKO OTKRIVAMO INFORMACIJE.............
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Klesana glava ima ali neznam dali je bikova glava ili govedju samo da znate da je klesana ispod glava je vrata a vrata je sivu boju dad cu da slikam cu da postavim sliku ali zdravje i nije to ima jos nesto do je malo dajle medveda ima i jos nesto ko zna dajle neka pise toliko mogu sad poz
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Brankov ja to znam drugo neznam poz
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ja sam obiso celu tresibabu uzduz i popreko,taj znak na tresibabu NEMA
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Nisi
lepo pretrazio. Znak ima nece da se javi prijatelju moras da potrazis
nije sve na IZVOLTE. Nadjes znak , lupis dva, tri puta motikom i resio
si svoju buducnost. E TO JUNE , NECE DA TE MUNE ! ! !
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Milan je napisao jedan zanimljiv i prilično tačan komentar da u blizini glave bika treba da ima trougao. Slike kako to izgleda sam već postavio ovde u jednoj temi.
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
citytaxi,pretrazio sam celu tresibabu i nema,mozda ima taj znak prema svrljig,ali na tresibabu ne posto mi je i selo na tresibabu,a taj deo prema svrljig nestani zovu MACJA GLAVA
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
da li postoji selo muči baba u taj atar je znak..
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
MUcibaba, mozda postoji i na drugo mesto, ali ja znam sa sa tium imenom ima pogranicno selo u opstini Kamenica (KiM).