Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PTICA
#11
Pa ima li je jos na kamen ili je skrsena?
Odgovori
#12
(13-01-2014, 10:26 PM)APIS link Piše:Pa ima li je jos na kamen ili je skrsena?


...ma mani se vise objasnjenja..nekom se izgleda mora nacrtati objasnjenje (a i tad bi mu se neko privuko sa gumicom i obrisao)  Wink ;D

DRAGI PRIJATELJU "DESPOTE" PONESTO MORAS SAM DA SKONTAS ILI CES BITI IZGUBLJEN U GUSTOJ SUMI OVOG NASEG HOBIJA. 8)
Odgovori
#13
APISE znak još boravi i ništa nije ovde radjeno. GROTAGOLD Ja sam već negde ovde napisao da da je ovaj sport za pismene i obrazovane,zato čitaj pažljivo šta pišem.
Odgovori
#14
Ko bre reko da si nepismen...svasta ...ja sam samo reko da citas kako je napisano (pa malo da ga izvrnes i eto resenja!!!)  ;D
Odgovori
#15
Ovo je skakavac...trazi vodopad.... 8)
Odgovori
#16
Dr.Marsovac dal je skakavac ili ptica neznam a da ima vodopad u blizini ima,visine 1,5m. GROTAGOLD izvrtao ga ili ne samo ČITAJ PAŽLJIVO šta pišem.
Odgovori
#17
Nema potrebe za prepucavanjem.Despote i moja malenkost i Grota  i Marsovac pokusavamo da ti pomognemo.I to svakim slovom svoga komentara.To nikada nemoj da smetnes sa uma.
A zakljucak moras sam da doneses.A pre bilo sta uradis ocisti taj kamen sa pticom i lepo preslikaj svaki znak  kao i sam polozaj kamena .Pa onda nastavi dalje sta treba i mora da se uradi.Ako je plovka a cinimise da nije onda  noge mogu da budu i u vodu i u gnezdo.A ako je slavuj  , golub ili gavran onda  ce pre da bude da su noge u  to gnezdo.
A dali je skakavac  slavuj  ili golub ili  pak gavran  to ces ti najbolje da vidis ja prijatelju imam samo tu nejasnu sliku ispred sebe.
Odgovori
#18
Na osnovu jednog znaka nema resenja.to je kao rebus.ubaci slike svih znakova.
Odgovori
#19
Jeste ali kada se sklapa veci posao prvo se uzne kaucija pa se onda ide dalje .
Odgovori
#20
APISE ne prepucavam se ja ni sa kim ovde ali bar kad sam Ja u pitanju tražim profesionalnost i ozbiljnost u ovom hobiju. U svakom slučaju tebi i Marsovcu hvala na pomoći. Što se tiče kaucije znaš kako to ide u ovom hobiju 'TREĆINA ONOM KO KAZA GDE JE' Zap već sam ovde postavio neke od znakova sa ovog mesta pa je bila oštra polemika pa zato ne želim da ih ponovo postavljam,postavicu neke druge slike sa tog mesta. 
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 14 Gost(a)