Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garrett GTI 2500
Izgleda da nista od odgovora....
Odgovori
(25-08-2013, 11:48 PM)igibel link Piše: Sneshko da li sa garetom vecinom radis u all modu ili sve zavisi od terena?
I da li bi mogao da pojasnis auto track opciju,recimo kada je treba iskljuciti,i ima li neka forica sa ta 3 rezima rada u auto track-u?
Pozdrav!
Evo ja cu ti odgovoriti (naravno iz mog iskustva)
All mod je bolji jer je puno dublji u odnosu kada koristis deskriminaciju.
Auto track opcija je brzina automatsko balansa tla,tako da je najbolje da je drzis na trecem rezimu jer je nabrzi...
Pozdrav!!
Odgovori
evo ja cu da kazem moje iskustvo.....all mod da uvek ali samo kada je moguce jer ako ima previse smece na teren ne znaci ti nista....inace custom i zero su kod mene standardni uz all met. ali ponavljam samo kada je cist teren donekle i kada je lokalitet onda slobodno all....... pozic
Odgovori
Na zalost,tako je,a smeca sve vise i vise,po njivama brate imas da naidjes na sve i svasta,od tubica,pomada,folija itd,itd. Ne pomaze ni eliminacija povrsinskog sloja,Pre nekoliko dana naidjem na ciglu,keramiku u jednoj njivi,nov lokalitet,krenem lepo i pocnem da iskopavam gore navedeno,ali kada sam na 40cm u tvrdoj smolnici iskopao kocnicu od bicikle (lep signal,krupan predmet) spakovao sam se lepo i batalio,uzas jedan cega sve nema,da ne pricam o bocama od otrova protiv korova,njih nalazim i na preko pola meetara,racunaju ljudi da sto dublje zakopaju,manje steti... Otrovasmo sami sebe....
Pozdrav...
Odgovori
Bodo ,vidim da super radis sa gti, ako nije tajna u kastom modusu, na kojoj maksimalnoj dubini mozes Naci zlatnik.recimo franju.pozdrav piro.
Odgovori
Kolega Piro
Ne mogu ti odgovoriti iz iskistva jer ga nisam nasao  Big Grin,po prici ostalih koji imaju Gti to je na nekih tridesetak cm i to sveze zakopan,sto znaci i dublje...
Pozdrav...
Odgovori
@ piro nisam bodin advokat ali ne svraca on cesto ovde pre ce da ga nadjes na hobidetektor forum mada i tamo ga vec nema skoro nedelju dana tako da pogledaj njegovo stelovanje na youtube : [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VKlB70QLD9E[/youtube] inace samo jos da dodam za kolegu Ledera ovako jeste i ja sam iskopavao svakojake stvari ali je u tome garet ekstra sto pokazuje u najvise slucajeva sta je i konzervica i sta sve ne ako ti to ne radi onda nesto nije nastelovano i da jos nesto ako bije u mesto i ne pomera se a nalazi se nadjeno u sredinu(bakar/gold range) ili u kraj sa desne strane to su pravi vredni predmeti naravno mora mnogo praksa sa njim dok se dobije iskustvo neko ali to trazi vreme Wink pozdrav i srecno od mene  8)
Odgovori
Timakumminus ovo ti je extra filmić, hvala na šerovanju Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 23 Gost(a)