Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc oko znakova
RADOST....RADOST I SAMO RADOST I VESELJE DA VAS SVE PRATI KROZ ZIVOT  Big Grin ;D ;D
Odgovori
JESTE...POSLE MI SVI SRECNI I RADOSNI,A TI DA NAM ZAVIDIS ;D ;D ;DNIJE FER
Odgovori
(06-01-2014, 05:54 PM)rimljanin link Piše: JESTE...POSLE MI SVI SRECNI I RADOSNI,A TI DA NAM ZAVIDIS ;D ;D ;DNIJE FER

NEZAVIDIM JA NIKOME..VERUJ MI...NEK JE SAMO PRAVDE,POSTENJA I LJUBAVI MEDJU NAMA A ZA OSTALO CE DRAGI BOG DA SE POBRINE.  Big Grin

P.S. Ovi znaci gore su jako dobri a moja namera je bila da zbunim neprijatelja da se nedosete i ne rckaju tamo gde im nije ni mesto ni vreme ni sudbina !!! Postavljacu zelim da pronadje znacenje i da ga Bog vodi da ne luta uzalud. A ako nenadje znacenje....potrudicemo se da pomognemo.  PUNO SRECE  Big Grin
Odgovori
Bog oprosti svima samo onome ko istina zna i ako nezna  na ucicise  kako treba samo da znate nije sala neko da se ne igra nije sala veliki poz svima  i uspeh svima tu ste samo za malo poz
Odgovori
Hvala puno. da ste nam Zivi i zdravi pa sve ostajuo ce bude... Grota,koja slika? prva,druga,treca?
Odgovori
SVE TRI SLIKE IMAJU SVOJA ZNACENJA. AKO TI NIJE TESKO NAPISI DALI SU NA ISTOM TERENU ILI SU TO SASVIM 3 RAZLICITE LOKACIJE. OPISI JOS MALO OKOLINU (netrazim i nemoj da pises koji je to kraj) cisto da znas da kod ovih znaka nema nista ali upucuju na mesta gde ima. Kocke i pravougaonici u nacelu predstavljaju ukopane , uzidane ili ustemovane u stenu grobnice sa ili bez priloga. Sa dodatnim znacima vidim da ima priloga , krstovi ovako ocrtani ukazuju na pravac a ona spirala ima posebno znacenje. TRAZI MALO...NEMOJ SVE DA TI JA KAZEM....NA KRAJU CU DA TI TRAZIM PRIPADAJUCI DEO A ZNAM DA OD TOGA NEMA NISTA JER LJUDI POTPUNO PROMENE PAMET KAD IM OCI "ZAZUTE" OD SJAJA...I SVE SE ZABORAVI...BEZE I KRIJU SE I SAMO NA SEBE MISLE A ZABORAVLJAJU I NEBOJE SE BOGA. ZATO NISTA NE OBECAVAJ VEC SE POTRUDI ILI DA DETALJNIJE OPISES ILI KAD BUDES U MOGUCNOSTI USLIKAJ TEREN ZA BOLJA OBJASNJENJA.
P.S. SADA TEKU VELIKI DANI....AKO UMES BICES SRECAN...NECU DA OBJASNJAVAM  Wink Big Grin 8)
Odgovori
razumemo se ali ti ljudi... nisu dorasli meni,daj Boze da nadjemo nesto po tome sto mi drugi kaze,lako cemo za deo... price nisu bitne,dela i samo dela... Nisu na istoj lokaciji... ova slika gde je devojka na njoj i sve to drugo je na jednom kamenu na kojem sa druge strane ima i cizma... bilo sta da imas,javi i ne brini...znam kako je nemati...ko nije osetio,to i radi...
Odgovori
kao sto je i moj drug reko daj boze da nadjemo a taj ko nam je reko ,resenje, sigurno nece da ostane kratak za deo i da objasnim na 1 slici znakovi nisu uokvireni nego sam ja zaokruzio znake da znate da je to sve na posebnim kamenima
Odgovori
Pozdrav druze.  Smile
Prva slika, sve su oznake za grobove ili porodicne grobnice osim zaokruzenog krsta. Predji aparatom mozda ima neki sitnis.  ;D
Druga slika, prva dva krsta grobnice, treci krst pokazuje pravac, h sa tackom ako je na nekoj ploci uklesan lupaj stranu gde je tackina.
Treca slika, prvi znak oznacava grob druga dva prvi put vidim. Smile

Mozda si se vec dzaba namucio ali eto mozda bude nekome od pomoci. ;D
Odgovori
Zdravo Volcen
Nisam  hteo da se javljam ali nisam mogao .... Prvo 4. IV je novog SAVREMENOG DATUMA.......... |druga slika nikako ne moze da pokazuje grobove jer je krst sa tackom iskljucivo putokaz iz vremena Rima  ( u nekim delovima Srbije je krst i medjnik kamen,,da bi se razlikovao od ostalih kamenova)..... Trece znak koji pokazuje lik coveka i spirala puzna spirala koja ako cemo po tumacenju znaci okreni se iza znaka  i videces dodatni znak....
Izvinjavam se ali vise necu da se mesam
Pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)