Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zmija
nekoj ako znae nesto neka kaze

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
da li je ta zmija duga sest metra,na staroj planini prema Krvavim barama??? DA ILI NE ???
Odgovori
Ako me pamcenje sluzi ova zmija se nalazi u Makedoniji.
Odgovori
Dali ima nekoi znaci vo nejzina blizina?
Mislam deka mozam da ti pomognam ;-) ;-);-)
Odgovori
ovo je druga stvar so e u blizini a zmija gleda u nju

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
za ovu zmiju ja imam dobru mapu i tacan plan.
Odgovori
Здраво, колега.Поздрав из Бугарске.Ја се извињавам ако нешто не разумем, али пишем Гоогле Транслатор.Змија је веома добар знак.Пријавите се повезује са много новца, али постоје замке и отров.
Гледајући на језик змије, или ако не постоји глава где гледате.Тражите улаза у пећину.Ако нешто вас интересује питајте.Ако бих радо ће вам помоћи.
Odgovori
Sto se tice zmije uocljivo je da se nalazi kraj puta koji koriste ljudi iz okoline tog mesta na kojem je uslikana.
Originalna lokacija zmije je po mojim informacijama na sasvim drugom mestu sto znaci da je ona tu prenesena i ostavljena.
Inace je poreklo zmije negde iz vremena rimljana ne znam tacno koji vek ali informacija je 100 posto tacna, a mozes primetiti da je isklesana rukom coveka, a ne prirodnim putem.
Trebalo bi da ovo imas na umu i da se ne zanosis mnogo da ima necega u blizini.Ova zmija nije nikada bila deo nijedne mape ili necega slicnog vec je bila ukras u rimskom naselju.Inace je radjena po porudzbini i predstavlja amazonske zmije kojih kod nas nema niti ih je ikada bilo.
Pozdrav
Odgovori
@Donce kako ja znam istoriju, Rimljani nisu ni imali pojma gde je amazon Smile ili si se malo zaebo???sto se zmije tice za to nemam pojma ,ali istoriju donekle znam Smile ali je na primer bila simbol bogatih trgovaca,mada ne mora da znaci nista jer je i njihov bog Xermes bi povezan sa zmijom uostalom ne mora ni da znaci da je tacno iz tog doba jer i drugi drevni narodi su imali zmije kao znak za nesto,tako da svakom prema svojoj masti sta zeli da uporedi i da zakljuci  Smile poz ljudi .
Odgovori
zmija nije dobar znak oznacava zamku-opasnost.ako je ovaj lokalitet rimskom reljefa ako su zmijska usta otvorena i izbacen jezik kao i sto jeste na toj zmiji to je znak opasnosti zlato je isipan otrovom...

zmija gleda u taj kamen,kamen je kao sedlo-fotelja znaci da treba sesti na njega i odatle odrediti tacke...
[Slika: aovmdk.gif]
srecno
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)