Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zmija
dobro momci znaci zmijata ne e pokraj pat vo nejzina blizina ima mnogu znaci ima i zastiteni lokaliteti ako nekoj znae nesto konkretno neka pise da se dogovorime i da rabotime ostavete istorija i prepukavanja koj kolku znae
zmijata e skrsena i vo glavata e najden dijamant. Foteljata uste e zdrava taka da koj ima orginalen dokument neka pise i da rabotime

poz do site sportisti
Odgovori
CETAL ZMIJAVA NA BELASICA LI E
Odgovori
ne e zmijata na belasica vo palanka e
Odgovori
DALI E EDNA ILI SE TRI ZMII VO BLIZINA. GABERSKI REGION PALANECKO. TREBA DA IMA VO BLIZINA CRKVA REKA KLESANA KRUNA GROB I TREBA DA IMA PROCEP VLEZ VO PESTERA SE SLEGUVA PO SEDUM BASAMACI NA SREDNIOT IMA NESTO *SKELET OD COVEK 2m*. JAS MISLAM DEKA NIKOJ NEMA SLEZENO ZATOA STO NE BI OSTANAL ZIV. AKO TI ODGOVARA PISI , POZZZZ
Odgovori
jas znam samo edna ima reka vo rekata ima fotelja ima crkva a krunata uste ja nemame najdeno ako znaes pisi
Odgovori
Na ovom kamenu /fotelja/ primetio sam da u donjem delu kamena postoji jedna velika strela koja pokazuje pravac u levo. poz
Odgovori
Gde gu pa njuma vide????
Odgovori
sta bi trwbalo da znaci zmija mala 1 ped i popovski krst sa tackama na krajevima pitanje bi vaspasian trebao da zna
Odgovori
kaj taa zmija nema pari jas so skener go imam celoto mesto pretrazeno ja znam preku 10 god. mi kazaa deka nekoi policajci ja imaat skrseno amaterite od  kaj sekoj znak mislat deka ima pari samo mislite deka vo sekoja glava ima dijamanti poz.
Odgovori
Имате ли някои описания на екологични ниши точно (Jelasnica плоча-планински Kunovica)
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)