Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garrett GTA 1000
Veoma dobro ocuvan GTA 1000 koristio sam ga oko 6 meseci.Kupljen polovan,servisiran,zamenjen kabal od sonde do elektronike i detektor kvalitetno podesen prema uslovima na nasim terenima.Extra stabilan,sonda 25 x 13cm.Ugradjena punjiva baterija koja traje do 2 dana rada na terenu.Detektor poseduje dobru diskriminaciju,mono tonsku i bi level dvotonsku.Modovi rada:all metal,beach,coins,svaki od njih sa mogucnoscu podesavanja po zelji tragaca nezavisno od fabrickih podesavanja.Uz detektor dobijate i punjac.Cena 250 eura,za kolege sa foruma moguc popust!!!
[Slika: img4516.jpg]
[Slika: img4518.jpg]
[Slika: img4523.jpg]
[Slika: img4532.jpg]
[Slika: img4535.jpg]
Kontakt na pp,pozdrav..........fixxx  Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Ako bi mogo samo malo vise da napises za sondu vidim da je DD-sonda ako znas nesto koliko i sta fata na koju dubinu???inace dobar aparat.
Odgovori
Sonda je namenski radjena za numizmatiku,uska je pa je pogodna za terene koji su zagadjeni.Dometi su oko 30-ak cm na numizmatiku,krajnji dometi zavise od velicine predmeta.Zaboravio sam reci da detektor ima i mod eliminacije povrsinskog sloja (koji je na dosta terena najzagadjeniji) , i audio boost mod koji sluzi za pojacavanje dobijenih slabijih signala signala od predmeta koji su dublje ili su sitniji.
Pozzzz..........fixxx  Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Imao sam ovaj detektor vrlo je dobar za sitnu numizmatiku,ima i vidnu diskriminaciju,u koju se može uzdati,1-2 gvožđe,ekseri,2-3kovano gvožđe,strelice,3-4 bakar-bronza,5-6 zlato,zatim srebro,nikl,aluminijum.
Precizan je nema mnogo kopanja levo-desno ima i pin-point,pojačava signal i lakše locirate cilj,može se i programirati,ima 6 moda 3 fabrička i 3 koji su ostavljeni tragaču da bira,šteluje,opcije od 1, pa 1,5 pa sve do 12.
Odličan detektor za početnike a nije skup (i ne samo za početnike).
I još može da nosi i veće sonde i sigurno povećava dubinu i on može da koristi duple sonde kao Garrett 2500 ali ne sećam se kako se za njega zovu.
Odgovori
Najdublji je naravno u all metal modu,samo mu se ukljuci tonska i prati se odziv na displeju radi detaljnije identifikacije mete.Ja sam se slatko naradio sa njim,ali vreme je da ode kod drugog vlasnika jer vec imam 7 detektora,steta je da stoji.
Pozdrav............fixxx  Smile

Odgovori
Prodato,srecno sadasnjem vlasniku i puno dobrih nalaza na terenu!!!
Pozdrav..........fixxx  Smile

Odgovori
neka je srecna prodaja i srecna kupovina,,kad ja nestigoh da pogledam.ziveli :-\
Odgovori
Ziveli komsija,nemaj brige kod fixxx-a uvek ima zanimljivih detektora za pogledati,pozzz i vidimo se uskoro!!!

Odgovori
dace bog,videcemo se,ali brate ti si non stop u pokretu,,,ni satelitom te covek ne bi stigao,ha,ha,ha..mala sala.pozz druze
Odgovori
mora da si se obogatio  kad ga prodajes Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)