18-12-2013, 08:50 AM
tora tora
|
18-12-2013, 12:13 PM
zdravo mangir.znam tipa sto prodaje ove razne aparate,bio sam i kod njega licno zivi u jednom mestu blizu trevisa.znas on je samo distributer i nista vise,bio sam dva puta kod njega,on kao ima neki poligon,ima jednu livadu iza kuce.on meni tu pokazuje kako rade,ovo ono i pitam ja njega je li prijatelju imas li ti nesto zakopano ovde na odredjenim dubinama i razne metale pa da mi to lepo probamo i uverimo se da sprava radi.on kaze da nema nista zakopano ali ubedjuje da to radi,da je nadjeno time(znas oni su slicni nama,hoce da lazu i prevare hehe)ne mozes im verovati.na kraju sam hteo da probam onaj gold afrikan laser,sakrio sam iza zida nesto malo zlata i rekao mu ajde da vidimo da li ce da probije da ga nadje?ma jok nista,mahao,mahao i na kraju kaze malo mu prazna baterija mozda zbog toga(a ja mu nagovestio da cu da dodjem,znaci znao je a nije napunio bateriju :...tako da su oni prodavci samo i ti kupis sta mislis,pa se posle j... i razbijaj glavu,ko zna mozda se naleti i na nesto dobro ali sam ti hteo reci da su malo oni prodavci koji imaju pravi poligon i da se covek uveri da to stvarno radi a ne bacis pare pa na bozju srecu.eto toliko o tora tora,pozdrav
18-12-2013, 04:57 PM
Marketing cini cuda i da svaka roba nadje svog kupca ,cesto se covek lako i ubedi jer ne zna i zato propadaju trzista jer znanje zloupotrebeno i zato onaj ko mozda i ima nesto kasvetno nemocan da to i proda jer je pre toga neko vec nekoga zeznuo sa neku skart robu...to su sve stvari iz ekonomije da ne davim previse zato sluze forumi da ljudi saznaju vise i da onda spremni nadju ono sto njima treba inace ko nasedne ponekad zna da bude duboko osakacen po dzep,zato citajte i trazite jer znanje ne pada sa neba naravno i iskustvo ali ok je sto rimljanin zbori video covek da ga ovaj vara i shodno tome pametno odreagovao tako i treba! pozdrav.
19-12-2013, 12:00 AM
E pa drage kolege izgleda da ste chak i previshe u pravu oba dvojica.Ovaj shto ih prodaje je tachno kao shto kazhe Kolega Rimljanin, negde blizu Trevisa u Italiji, i uopshte nije poznat kao neki trgovac sa detektorima ima Noktu prodaje i tamo neke druge uglavnom nepoznate marke, a odakle je izvadio ovu Toru koja ide chak 7 sedam metara i to kroz beton to samo on zna.Ali bilo kako bilo on je udaljen od mene oko 180 km, pa kada otopli vreme najavit cu mu se i ako bog hoche otichi cu da vidim shta ce me lagati a i cenu je spustio na 1300 eura.
19-12-2013, 11:05 AM
hehe...mnogo jevtin taj skener sa tim karakteristikama,spustio cak na 1300eura :idi slobodno,zove se edoardo,pa nek ti pokaze kako radi ta svemocna masina.ali javi sta je bilo .pozdrav
|
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)