Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lektra VS600
gornja strana kutije
[Slika: 1ggi1l.jpg]
Odgovori
dalste realni nijedan lokator ovakvog tipa nikada nece raditi pa sto bi ga prodavali ti koji ga prave ako radi i otkriva tako cista logika ovi sto to prodaju su cisti prevaranti a oni sto na ovo nasednu ne znam sta da im kazem
Odgovori
(12-01-2014, 12:31 AM)car dusan silni link Piše: dalste realni nijedan lokator ovakvog tipa nikada nece raditi

Da te nesto pitam.Da li znas da sviras u gitaru ili neki drugi instrumenat
Odgovori
relco...jesi li ti to poboljsao onu staru lektru ili...?
Odgovori
(12-01-2014, 10:30 PM)rimljanin link Piše: relco...jesi li ti to poboljsao onu staru lektru ili...?

POzdrav nisam poboljsao,samo sam otvorio i sve pedantno precrtao i postavio ovde da se vidi.Moze nekom zatrebati.Inace u svetu i na nekim forumima postoje knjige i princip rada ovakvih sprava.E dalje stvar je do coveka hoce li verovati da li takve sprave rade ili ne.Prethodno pitanje sam postavio iz prostog razloga jer je besmisleno da neko iznese komentar o necemu da ne moze funkcionisati a da to licno nije sam probao.Nego onako rekla-kazala.Posteno mislim da je moj stav ispravan
Odgovori
relco,sve je u redu ti si lepo to uradio postavivsi semu ovog lokatora.i tacno,niko ne moze komentarisati nesto sto nije ni video,ni koristio...nas narod kaze NE KUDI KONJA KOGA NISI JAHAO.ja bi licno voleo da ova sprava i slicne njoj rade i da nalaze blago pod zemljom,to bi bila BOZJA MILINA.evo o mom iskustvu sa lektrom od otprilike pre 15 godina,imao ga jedan moj rodjak sa kojim sam isao na teren.za njega je mnogo bitna stabilna ruka jer treba da se drzi u libelu.mozes ga podesavati na blize,srednje i daleko,iskreno sa njim nikad nista nismo nasli ili posle njega nije nista potvrdio sondas,doduse vukao je  u raznim pravcima ali na kraju nista.jednom je povukao na otprilike 500mvazdusne linije,otisli smo tamo i sondasem nasli jedan prsten ali na povrsini skoro,mozda se radi od 5cm najvise.eto toliko o mom iskustvu sa njim.pozdrav svima Wink
Odgovori
rimljanin potpuno se slazem sa tvojim komentarom.Ova sprava kao i njoj slicne nesto radi.Ali za otkrivanje metala za koji se prezentuje i ja mislim da nemoze.Medjutim misljenja sam da se konstrukcija izvede na neki drugi nacin,mozda bi moglo.Ja imam solidno iskustvo sa odredjenim modelima detektora.Teorija i konstrukcije ovakvih daljinskih lokatora bi mogla ovde u smislu predloga i diskusija da se dodje do nekog resenja.Naravno ako je neko voljan da iznese svoje misljenje pa ma kakvo bilo.
Odgovori
da da,slazem se...ali kad bi neko stvarno uspeo da usavrsi jedan takav lokator,ne mora vise od 50m da hvata u krug,to bi stvarno bilo odlicno!
jer znas na koliko mesta je nepristupacno,narocito je u zadnje vreme mnogo zaraslo,jer se vise ne obradjuje zemljiste i cisti kao pre.znaci ovi lokatori na daljinu bi bili majka,samo kad bi radili...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)