Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turski most-Istočna Srbija
Baš kao šro kaze kolega Auromajdan,ispitano temeljno,mada se nikad nezna to jest kome je namenjeno Smile
Odgovori
kosac i ako nije pitanje bilo upuceno meni dali je blizu praurija jeste ali je velikim delu sruseno i stalno se minira tu je zahvatio rugnik od praurije malo severnije ima ustemovani trouglovi isti trouglovi ima ih i na staricu
Odgovori
vidim da je listopadna suma shodno tome i godine i da ima nesto to je u vecoj dubini,iso bi po taj put ali sa jacom sondom Auromajdan procesljaj jos jednom iskreno pre 25leta aparati nisu bili ni 10deo onoga sto su sada o baterije i da ne pricamo Smile za sve ostalo svuda gde se krecala vojska ima i tragova,treba dosta vremena da se opet mozda malo preceslja ali mislim da uz dobar aparat sa dd sondom i vredi pokusati opet Smile pozdrav i srecno na dalje.
Odgovori
nije problem ici uvek sam za evo ovog puta zovem prauriju da idemo zajedno ali da kazem bio sam i letos tu i opet se vrteo imam dobar aparat nadam se da ne bi omanuo precnik nekog predmeta 15cm na jedan metar naravno da uvek pregledam siri teren tu su me dovukle antene sa kojima ja radim i otkrio taj bakar sto sam ga spomenuo ali ne odbacujem nikad se nezna
Odgovori
kako lep most i to usred sume,znaci da tu okolo nesto mora da ima,jer mislim da bi bilo glupo da oko ovakvog mesta nije ostavljeno nista.treba biti uporan i probati tu jos?pozz svima
Odgovori
Nedaleko odatle je izvučeno,a priča se da je uzet ćup  iz temelja mosta,na proleće ćemo ja i kolega Auromajdan,ponovo natenane sve da prečešljamo nikad se nezna Smile
Odgovori
dogovoreno kolega Bozje zdravlje da bude idemo nema problema
Odgovori
Pozdrav svima sto se tice ovog mosta jako interesantan i podrzavam kolegu sto rece treba ponovo i ponovo proveriti mi smo skoro prolazili tu i ispitali sa nekim detektorima,i uvek nalazili koje kakve starine; nozeve,srele itd.tu bi trebalo da se prati ceo put od Rajkove pecine pa sve do Rimskih topionica i setaca ko poznaje ovaj teren jasno mu je o cemu pricam celim tim delom od do ima tragova praistorije,rima srednjeg veka.
Sto se tice samog mosta tu nema nista vredno da bi se on unistavao i ovom prilikom molim sve kolege da apeluju na one koje poznaju i sigurni su da su skloni rusenju samo po recima ili pricama,na ovaj nacin mozemo zasigurno da cuvamo sve ove lepote koje ih imamo.
HVALA SVIMA NA RAZUMEVANJU!!!!!!!!!!
Odgovori
slazem se sa tobom Dragisa
Odgovori
tema turski most kod m.peka.nije ovo turski most vec nemacki austrijski most izgradjen negde 1914 god.Tako da znate.pozzz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)