Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je pronađeno zlato bezbedno ?
Kako sam ja koga uvredio??Pa jel Vasa Pelagic,svo svoje znanje,zakopao iza kuce il je podelio sa svima?Jel kad odes kod lekara on ti oda tajnu kako da se lecis i izlecis??Nasao sam ovde,ali to sto me zanima ne pise na ovim stranama.
Odgovori
(22-04-2014, 11:01 PM)Daljina link Piše: Hahaha,kakvo poredjenje...ovo je vrh nebuloze.Procitaj nesto sto se zove Hipokratova zakletva,pa ces videti i sam koliko si lupio.
Kakvo pitanje takav i odgovor
[quote='citytaxi link' pid='318' dateline='1398200701']

Citat: PRIJATELJU ZAMOLIO BIH TE JAVNO DA NE VREDJAS POJEDINE CLANOVE < NEGO POCNI DA PRELISTAVAS FORUM I NACICES SVE STO TE ZANIMA
Citytaxi ovakvi bi sve na tacni da se ne muče mnogo,a vređanje smatraju vrlinom
Odgovori
I ljudi koji znaju stvari vezane za zlato pomažu drugima ali ako im se obratite na vreme i tu postoje mnoga pravila koja se moraju detaljno ispoštovati.
A kad neko naje.. onda mu ne mogu pomoći ni svi lekari sveta,bar za sada.
Odgovori
Pa nisam ja postavio ovo pitanje,ono je postavljeno koliko vidim jos 2011god. I jos niko nije dao potpun i precizan odgovor.Ja sam se samo nadovezao.A pitanje je ovakvo,kad smo vec kod lekara,pacijent koji boluje od teske bolesti dolazi kod lekara,koji mu moze pomoci,a ovaj mu kaze.."moraces jos malo da se pomucis,da se raspadnes jos malo,pa dodji neki drugi put",jesam li dobro preveo?
Odgovori
A sta je pravilo 50% ?
Odgovori
Pravilo je:da pravila nema
Odgovori
Znam.Onda lekarima bas i nije mesto ovde.Samo mi nije jasno,posto kako kazes niko nece reci javno,zasto se onda ova tema ne zatvori,posto nikakve koristi nema od nje.
Odgovori
Moze li recimo ovako...??Prvo politi vodom,i pustiti malo da se proluftira,pa onda hipermangan.Pa otvoriti cup,pa ponoviti to isto.Onda ga lepo izruciti celog,u hipermangan,i na kraju ga promuljati u sodu bikarbonu...i ako to nije dovoljno onda stvarno... Big Grin p.s. Mozda izmedju mangana i sode,valja i u naftu? Smile
Odgovori
(12-05-2014, 12:39 PM)Daljina link Piše: Moze li recimo ovako...??Prvo politi vodom,i pustiti malo da se proluftira,pa onda hipermangan.Pa otvoriti cup,pa ponoviti to isto.Onda ga lepo izruciti celog,u hipermangan,i na kraju ga promuljati u sodu bikarbonu...i ako to nije dovoljno onda stvarno... Big Grin p.s. Mozda izmedju mangana i sode,valja i u naftu? Smile
To je super ideja , ali zbog svake sigurnosti ako vec dodjete do cupa nece vam biti skupo , ceo postupak ponoviti jos dva ili tri puta . STO JE SIGUNO < SIGURNO JE > GLAVA NEMA CENU , SVE OSTALO SE MOZE KUPITI  8)
Odgovori
Da,da,to sam zaboravio.Valja li imati gas masku,trebalo bi da je i ona korisna?A sta raditi vezano za tu radijaciju,sto je pominjao gosn.Milan?Jel dolazi on jos uvek na forum?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 11 Gost(a)