Ne sekiraj se pope moja rakija je sigurnija nego petlici.Ja ostavljam na starenje samo srednji deo to jest srce.Prvenac i kraj kod mene ne prolaze.I ruka mi je skoro zdrava tako da ce biti valjda i divljaci za gulas. A ono izmedju se podrazumeva.Sto se tice drljanja tu si u pravu mada sam time hteo da malo razmrdam kolege planinare ,i ukazem da osim dobre opreme treba resiti jos neke stvari po meni veoma bitne i da igraju ISKRENO POSTENO I NARAVNO OPUSTENO SAMO OPUSTENO!!!!!
bezbedno je - ako te ne uhvate i ne opljackaju
ostalo je mambo jambo i preterivanje, ja nijednog seljaka nisam video da sa maskom cisti stalu, a prepuno je bakterija
Razgovarajuci sa jednim mojim drugarom iz okoline Rebrova saznao sam da se treba cuvati najvise od otrova zaraze itd... Ima kaze i otrova koji udaraju u .... kosu dal rece pod kosu ili u kosu nesecam se tacno ali nadjose ovde pored reke u polju odma ispod ruskih krstova nasi cigani dok su kopali jednu njivu nesto para i nisu se zarazili po telu vec im je rece on udarilo na drugo mesto. Cuvaj se prijatelju zaraze i ovih '' kosnih '' otrova a omaje, karakondzule cuvari rimskih grobova i nepoznate svetlosti su za profesionalce sa '' planovima''.Zdravi vi meni daste prijatelji moji , da ste Svrlizani ne bi vam od te nepoznate svetlosti falilo ama bas nista.
Ti Ruski krstovi su gore u stenama i tu je izvadjeno , bilo je pritisnuto stenom odozgo.Covek koji je to prvi video i pokazao mesto nije dobio ni hvala. Cigani su otkopali slucajno ali dole u polju . i kako kazes udarilo ih je pod kosu. cudan neki otrov. Takvih primera ima bezbroj.Igrajte posteno prijatelji moji i oprezno!!!!
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO .......
Da price da su pojedine riznice zasticene sa odregenim otrovima ili bakterijama vise nego tacne mogu licno mogu potvrditi.
Poznajem coveka iz gradica Kavadarci u MK koji je nasao "zuto" i nakon vemoa kratkog vremena isti je nazalost preminuo.Jedostavno nisu mogli da dijagonosticirtaju sta mu se desava.Jer ne tako star i sasvim zdrav covek 50-stak godina je odjednom razboleo i sav se raspao.Ako neko imam prijatelja u Kavadarci neka pita sta se desilo sa likom zvanog "Padar"......
Teme: 2
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ovako Baneta na osnovu njegovih iskustava izuzetno postujem onaj sto zna oko zracenja a nece da nam kaze ne mogu osporiti ali deluje smesno sto covek koji je ulazio u rupu magazu ziveo je 91 godinu ali Bane ne zna da su u piramidama izginuli eminentni arheolozi. A evo o cemu je rec tacno je da se mesa vrsta otrovne gljive s necim pri dizanju prasine dolazi do udisaja i to je to sreze mu pluca i umre od krvarenja do godinu dana. Licno mislim da su hajduci imali jacu stvar kod udisaja i radim na tome.
I ja imam nekih saznanja o otrovnom zlatu ili prostorij..ja cuh ovako..da su mesali biljni otrov sa zmiskim i sa time posipali prostoriju i zlato...e sad svi znamo kako ih zovu jerusalimske zamke..dali ih kod nas ima nisam siguran ali kao i za sve i za njih kruze price......A za radijaciju nisam siguran dal ima ili nema.