Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Da ima zatrovano zlato ima ga jer pogotovu su grobnice opasne jer jedino tako da je zastitits od pljackasa...primer za to jeste da mozda malo je to prostorno daleko od nas ali je kao primer ekstra je egipat i njegovi faraoni inace sto bi svi zivi pomreli koji nisu pustili prostoriju da se izvetri i usli unutra ? jeste da ima likova koji tvrde da su bakterije neke mutirale u te 3000-4000god ali ....., i u nasim krajevima ima oznake da su poneke ostavke naprskane sa tim aziskim otrovom .... nego sta ces poneko ko nema znanje plati zato glavom....nazalost....
Pa sad dali neko veruje ili ne to je na njemu da odluči ali da postoji tako nešto stvarno postoji,svako neka se čuva a nadajmo se da nema puno toga.
Ma sigurno nesto da ima,, sto mi danas neznamo..e sad ako je stajalo zakopano 2000g u zemlji sigurno da je navuklo u sebe neke toksine,,,a to sto si prikazao verovatno su i ti sami otrovi ucinili da ostane u takvom stanju....ipak je taj stari svet velika misterija i dosta toga je radjeno na pretpostavkama a vrlo malo na cinjenicama ima mi jos od njih da ucimo.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ima u italiji u jedan Katolicki manastir, njihovo groblje monaha tako dobro je ocuvano da su kao mumificirani ostaci tela, e sada ima bitnih stvari koji uticu na to da se sve ne rastavi i raspadne hladnoca je jedna ....jer i na Himalaje ima ljudi koji su 1920god skoro dosli do vrh i onda nestali....posle dosta godina nadjeni su i to u toliko dobro stanje da nisu mogli da misle da je proslo skoro 90leta od smrti......e sada za bolesti itd sta sve nastane neka daju neku strucnajaci odnosno patolozi objasnjenje....jer nazalost nije moj fah....
Teme: 13
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ja ne vjerujem u te vracke ali sam moju ekipu ipak opremio...zlu netrebalo :O
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ma i ja bi uzeo tako jedno odelo ali na +40 stepena leti .......
mada ajde kada bi ga naso onda garant bi uzeo to.....i mozda jos neki gajgero brojac....mada nije ni lose da se ima kao prskalica neka poput za prskanje vinograda ili neki hohdruck aparat cisto da se opere to nadjeno....mada ajde dosta i odelo i kanta vode
I nema konkretnog odgovora ....Ili niko nezna ili se cuti ?????Ovo sto je napisao Milan za SAMONEUTRALIZACIJU ako se neizvrsi pre iskopa 99% je tacno da ce svako oboleti koji bude u dodiru...Da li neko zna objasnjenje kako odraditi PRINUDNU NEUTRALIZACIJU .Tacno je da metali vrse zracenje i to se zove JONIZIRAJUCE ZRACENJE i da poseduje bakterije koje napadaju organizam i dolazi do raznih oboljenja...Ako neko zna vise o ovome bilo bi lepo da nam napise zato sto sve ovo sto stvara zlato dugih godina u zemlju ili drugi metali .....NIJE LJUCKI DA NEKO NAVCE BOLEST NEIZLECIVU a pri tome da nezna o cemu se radi POSTO JE OVAJ FORUM VALJDA ZA RAZMENU ZNANJA I POMOCI ZA ONE KOJI NISU UPUCENI U SVE OVO...POZDRAV I NADAM SE DA NEKO IMA PRAVI ODGOVOR....Za ove sto se zajebavaju u vezi ove teme molio bi da NIJE SVE U SALI POSTO I ONI SAMI MOGU DA NALETE NA TO...