Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mrtvica i Gargova vodenica...
Budo,
cija je to zemlja?

Ja bih tu vikendicu da napravim.

Marsovac
Odgovori
(15-11-2013, 06:29 PM)APIS link Piše:Ma ima i kod mene ovde blizo preko puta vodenicu sedam pruta ...KOD VAS JE TAČNO TO I DVE KNJIGE SE VRTE OKO SVRLJIGA,USTVARI VEĆINOM JE KOD VAS..............
Odgovori
hehe...marsovac tu nemozes da pravis...mozes samo da doneses helihopterom i da je spustis jer samo tako ces uspeti a cija je zemlja ne brigaj dok otkrije neko da tu ima vikendica i nasi unuci ce ostariti..hehe pozdrav.... Smile
Odgovori
POZDRAV , JESTE NEPRISTUPACNO OVO MESTO ALI MISLIM DA JE OKRENUTO KA  JUGOZAPADU  TAKO DA GA SUNCE OGREJE , PROVERITE.
Odgovori
Kolega Derbendjija niko na spori orijentaciju vodenice u Mrtvici po stranama sveta, vec je nesuglasnost njene šire lokacije kada uporedite razne postove kolege je smeštaju od Džepa do Zavojskog jezera, a ima i juznijih navoda.
Odgovori
moj kraj...javite se...u bizini zivim. Smile
Odgovori
Mnogo si daleko od vodenice u Mrtvici....
Odgovori
Kazete da je Vodenica u ZLO mesto, mozda se ne odnosi na (ne)pristupacnost terena, vec na nesto drugo, a takodje sadrzi ZLO u svom nazivu. Smile

8)
Odgovori
DRUZE da ti kazem daje vodenica u mrtvicu stvarno nosila ime gargova ali je bila ne kako pisu na zlo mesto nego jabih reko strasno ,nepristupacno,strmo krsevito ali i normalno ljudi su  je napravili a mi svako ponesto rasturili i ko uvek nista.ja sam bio tamo i od nje ima samo kamenje irupa do rupe a mesto mrtvo deluje izato sunce ga ne greje a i nas demonteri nije grejalo pa smo zajebali daje posecujemo ima bar tridesetak godina .POZDRAV OD PRIJATELJA
Odgovori
sviđamise vaše komentarisanje vodenice u mrtvicu samo vodenicu srušili ajduci a tražite sve samo ne znakove koji tamo postoje a povrh svega ima i oružija i još koje čega a ovim tenpom niko neće završiti ništa sem države pa krijte znakove lomite i koristite te bugarske planove i planpve joce bugarina kao i falš moše iz potrkanju jer prave moša nije davao zbog amaneta od oca fa ide sa sbima a samo sa njegovi da završava pozdrav od Ajduka
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)