Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mrtvica i Gargova vodenica...
Laki kes
poslao sam ti pp. ako se to poklopi idemo dalje Wink
Odgovori
(09-12-2013, 10:00 PM)dark man link Piše:VODENICA U MRTVICU
Ispred vodenice ima jedan kamen zove se binjektaš. Kad uđeš u vodenicu na vrata sa desne strane vrata u stenu ima podkapina. Tu je bilo ognjište vodeničarevo.
Tamo pogledaj kude je stena pocrnela od dima tamo su skovani đezvići i fildžan. Kad izađeš napolje suprotiv vodenice imaš  sedam basamaka.

sedam basamaka od koju jedan je crveni ako ima tih znakova pisite dacu vam i ostatak pisanije za u pecinju.
Odgovori
Mnogo Brate  rabota ekipa se rasturila a ja sam hteo direktno upecinu da otvorim.neverni tome tad pre 3g. A sad sklopili neke pisanij i cude se.mozda ih pustim neka probaju sa cuvarom da uzmu. Nesvesni da sa zenom i jos +cuvarom to je nemoguce.ipakhvala i dodji da zavrsimo posao .
Odgovori
sta ima za pecinu pisanija? dusakalo...u pp...Laki ako ti se rasturila ekipa a izgleda si iz mog kraja....javi se...pp...
Odgovori
Djeram51 pi
Odgovori
Ne kapiram... nista mi ni pomognu...
Odgovori
pusti ognjišre ako imaš sa šta pogledaj malo bolje stenu na kojoj je manastir,tu obrati pažnju.
Odgovori
Odradjeno odavno
Odgovori
Mislis da je sve?
Odgovori
nije sve odradjeno ostalo je još,snimljeno je od auto puta,ima podosta samo mi ne radimo crkve,manastire,grobnice.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)