Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puska
Puska

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Ne prijatelju poska sasvim drugacije izgleda ovo meni ne lici na pusku ....
Odgovori
Pa nisu sve puske bile iste shema. Treba malo bolje znati sta se sve nekada koristilo. Postavljam sliku jedne pribliznog izgleda iz tog perioda a puska je izlozena u narodnom muzeju u BGD.

[Slika: img1748.jpg]
Odgovori
Puska je, a to bi znacilo da u pravac cevi na trista metara ima ostava ili drugi znaci. Mozda rastojanije je I manje vise od trista metara. Ljepo proveri. Ili pa mozda si to odradio pa sad malo da razigras forum.
Odgovori
grota gde nadje ovu pusku...ista je kao ona na kamenu klesana,bas slicna.svaka cast Smile
Odgovori
dobro su ti rekli druze , na jedan puskomet u pravcu pogledaj . Ukoliko bije na nesto tu gde bi trebalo da udara trazi . a ima i nesto ispod puske , sto ne ocisti . Mozda je to mera . uporedi ti to lepo  sa duzinom puske pa u smeru izbroj duzine puske puta taj odnos pa vidi . mozda imas srece .
Odgovori
Kolegi ve sovetuvam za ovoj znak puska ostavete go rabotata e odamna zavrsena ne gubete vreme na vakvi mesta kako prvo rabotata e zavrsena go znam covekot i kako vtoro na mestoto kade sto stoi kamenot ne e tocno premesten e samo davam sovet da ne gubite vreme na toa mesto pozdrav.
Odgovori
(14-11-2013, 01:14 AM)xxxx link Piše:Puska

i puska i arbija ispod  8)
Odgovori
(03-12-2013, 05:24 PM)El Loko link Piše:[quote author=xxxx link=topic=3088.msg25515#msg25515 date=1384384495]
Puska

i puska i arbija ispod  8)
[/quote]

Ljudi aj mi recite sta je arbija ili arabija ako je to isto please, hvala  Big Grin
Odgovori
to je ona sipka  sto se nabija barutno punjenje u cevi , gledas li ti filmove
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)