Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sondu za garet..
Ja imam Garrett Euro ACe 350 sa odlicnom fabrickom DD sondom. Radi odlicno i zadovoljan sam. Voleo bih takodje kupiti jacu sondu, recimo BIg nelli, ili neku preko 35 cm leptir ii DD svejedno. Gledao sam kako covek sa Big nelli cepa sa garetom euro ace nalazi parice sitne rimske na 40 cm. Aparat je odlican , mislim na svaki garrettt ali sonda mu jo vise daje dubinu. I ja sam jedan od onih koji bi da kupe bolju i vecu , jacu sondu za mog Garretta. Pozdrav svima i ako neko zna kako da se do toga dodje neka javno napise, da kupimo to....
Odgovori
Zdravo Dragane link iznad koji sam postavio imas te sonde.....samo sto ce da te odere nasa karina(carina) o uplati kako ce da platis onome tamo u haustriji isto ne znam.....pogledaj po forum hobidetektori.rs ima dosta likova koji prodaju garrett mozda i neko ima tu sondu....pozdrav
Odgovori
ja cu da ocitam lekciju bilo kom garetu sa old tajmerom whites spectrum xlt ,,1mm zlatno parce ni u snu nemoze da registruje,,
Odgovori
Kineska mudrost ovako glasi: ako ne poznajes sebe i svog protivnika i odes u borbu izgubices svaku borbu.
Ako poznajes sebe a ne svog protivnika imas blages nade da pobedis.
Ako poznajes sebe i svog protivnika i odes u borbu pobedices svaki put.....nadam se da si shvatio sta sam time hteo da kazem patray.....nebi da ulazim u diskusiju jer znam da starije verzije tesko mogu da pariraju novijim modelima da nije tako nikada nebi izasli noviji modeli vec bi jos i dalje gurali ti oldtajmeri...pozdrav i nadji sebe u ovoj kineskog mudrosti......pozdrav
Odgovori
Neznam  za tu sondu Big Neil dali si to stvarno video da doseže paricu na 40 cm ili si to gledao kao ja na youtube ?Teško mi je poverovati da može,pošto petputa skuplje mašine to nemogu.Pozdrav
Odgovori
(07-04-2014, 11:39 AM)zikapavlovic link Piše: Neznam  za tu sondu Big Neil dali si to stvarno video da doseže paricu na 40 cm ili si to gledao kao ja na youtube ?Teško mi je poverovati da može,pošto petputa skuplje mašine to nemogu.Pozdrav

...KO KAZE DA NEMA DETEKTORA KOJI CE REGISTROVATI NOVCIC NA 40cm ?
Odgovori
ne radi mudrost na terenu radi masina ,mene posle rada na terenu ne boli rame i odradim vecu povrsinu od kolege koji radi sa garetom  svaka cast sonda dd10x14 za garet to je zakon
Odgovori
vidi se da se odradjuje veca povrsina ja sam i zahvalan za taj kvantitet jer meni ostaje onda samo jos ono kvalitetno da odradim i da se ofajdim kolega sa terena Wink
Odgovori
Imas SEF sondu za garrett ace 150/250 velicine 38x30 cm koja ti dosta povecava dubinu i dobaj je izbor ako hoces da povecaj dubinu ali to zadovoljstvo kosta oko 110 evra.
Odgovori
Sonda za Garet ta sto amater junior kaze kosta 149 eura a ne 110 kod Detektormaxx u Bgd, kod Panceta. a dimenzije su 15x12 inca sef coil.
ima i Detech 13 incha Ultimate DD coil  kosta 149 eura takodje. Reci gde si video i gde ima za 110, na novu misloim.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)