Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zelengradsko
To nije znak koji se trazi u zelengorsko , to je za nešto drugo taj vojnik ili šta je ima orginal skica kako je na ploči......pozdrav
Odgovori
Daj nesto da znamo sta traziti.
Odgovori
O ovome je bilo pidsano i date su visina i širina ploče i debljina..............u poslednje vreme se samo dupliraju teme koje su postvljane ranije.......pozdrav
Odgovori
postovani kolega Brankov  resili smo dilemu sa ploce tamo je odradjeno i tacka znaci kraj price ajmo da videmo sta se trazi dalje od ploce na recimo 500m sta se nalazi po cemu je toliko posebno to  samo se prica o plocu sa vojnikom tamo je prica zavrsenja moramo dalje  ja bi predlozio da ovako razjasnimo ovu pricu da svako ko ima neki podatak o ovome da iznese javno na ovaj forum i ko odradi nek odradi nek mu je alal i da zavrsimo sa ovu pricu
Odgovori
Šta da razjasnimo taj znak vojnik ne uklapa se. Nije taj znak............po mome nije
(20-09-2016, 09:57 PM)PROBUS. link Piše: HENRI(808) i VOJNIK nisu vezana svaki znak je znak za sebe.Dokument za HENRI nema niko.
PEŠTERA 3    Ima krst i piše ENDI HRISTOV 808 god. Katarina druga. HAN-KRUM-Jaše na konju sa kopljem u ruci podignutoj, kruna na glavi sa strane konja ..... i lav i ima veliki krst sa pismom od tri reda..........
Odgovori
(19-10-2016, 07:46 PM)barbarevec link Piše: postovani kolega Brankov  resili smo dilemu sa ploce tamo je odradjeno i tacka znaci kraj price ajmo da videmo sta se trazi dalje od ploce na recimo 500m sta se nalazi po cemu je toliko posebno to  samo se prica o plocu sa vojnikom tamo je prica zavrsenja moramo dalje  ja bi predlozio da ovako razjasnimo ovu pricu da svako ko ima neki podatak o ovome da iznese javno na ovaj forum i ko odradi nek odradi nek mu je alal i da zavrsimo sa ovu pricu
dilemu sa ploče još nismo rešili,tamo su izvadili 100 oka(to  je dokaz da se radi za skrivenoblago) 

GLAVNA OSTAVA ŠEKA NA NAS
Odgovori
PROBUS GLAVNA OSTAVA JE TVOJA SAMO NADJI ZNAK ČOVEK BEZ RUKU I NOGU..............
Odgovori
ako se radi za ZELENIGRAD-MAKEDONIJA ima samo jedan čovjek na bigor ploča,a dosada ni jedan pravi dokument.
Dokument postoji u Srbija samo neznam ko ga ima,zato šta pre 20 godina je trebalo da dođe jedan čovjek koji je dao
tačne opise za to mesto, to mjesto ima svoje ime,on je opisao sve kako šta je na terenu isto kao da je bio na licu mjesta.
Pravi dokument opisuje sve.
Nemoj da mješate 808-HAN KRUM -HRISTOV ITD...
Odgovori
Ko meša to nema veze jedno sa drugim ,samo sam nastavio citat..............
Odgovori
BrankoV:nisam mislio na tebe kad sam rekao da se mešaju stvari,ovde na forumu neki misle da je to jedna ista stvar,uostalom ko ima dokument on tačno zna kako je,i kako da se nađe sakat čovjek ili vojnik pa možda i HRISTOV 808.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 8 Gost(a)