Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zelengradsko
(20-09-2016, 09:10 PM)osogovo link Piše: Ne znam , ne znam dali i toj vojnik e vrzan so Henri, a za dokumenti deka ima i za toa ne mi se veruva bas mnogu, ama nikogas ne se znae.
HENRI(808) i VOJNIK nisu vezana svaki znak je znak za sebe.Dokument za HENRI nema niko.
Odgovori
Ja sam imao prlike da citam dokument gde se spiminje Henri i ta tema je malo obradjivana ovde na forumu.
Odgovori
Ajde da vidimo ima li ko sta
Odgovori
PROBUS. da li znas mesto (približno) gde je bio znak ali ne i ceo potes...?
Odgovori
(21-09-2016, 07:23 PM)vlasina link Piše: PROBUS. da li znas mesto (približno) gde je bio znak ali ne i ceo potes...?

Nisam razumeo tvoje pitanje(dali  znam mesto približno gde je bio znak).Ako si pročitao moje izjave videčeš da znam tačno mesto.
Odgovori
I ja znam gde je stajao vojnik...ako je to bitno..mada mislim da je tamo sve zavrseno...ja sam cuo pricu od moje bake koja je tamo zivela da je dosao neki bugarski vojnik , zivio tamo oko tri dana i onda nestao, a ploca je bila gurnuta i rupa kod nje, pa svi pricali da je on to zavrsio.
Odgovori

PROBUS. i OSOGOVO dobro je da znate ,,tačno,, gde je bio. Ovo pod navodnice jer se dosta promenilo. Meni bi odgovaralo viđenje i razgovor na ovu temu. POZDRAV...
Odgovori
od vojnikot treba da se gledaat orlovite karpi na 500 m od vojnikot treba da ima nesto i edno prasanje za kolegite od srbija dali znaat koj lezi vo grobnicata
Odgovori
Ima ORLOVO GNEZDO(orlovite karpi)na 500 m od vojnikot ima mnogu( nešto?)neznamo ko leži vo grobnicata?
Odgovori
Da i na Pl, Kukavici postoji mesto Zelengrad, Zelengradsko i u tom delu je trazena ploca ali nije vidjena,
na tom mestu postoje jos par detalja koji mogu biti od vaznosti i koji mozda stoje u planu ali
nedostaje pravi plan
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 14 Gost(a)