Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ajde majstori OVA E MOJATA CUDESNA ZEMJA MAKEDONIJA
POVELETE

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

.jpg   1305495_443014115816246_855087629_n.jpg (Veličina: 12.85 KB / Preuzimanja: 412)
Odgovori
колега дай малко инфо за около и района и пейзажна снимки
Odgovori
Tvoja zemlja tvoji znakovi samo napred i srecno
Odgovori
tie znaci nemaat vrska so skrieno bogatstvo
Odgovori
Niceeeee....
8)

Marsovac
Odgovori
prvoto e kantar
Odgovori
Vakov Covecki lik na monoliten blok retko se srekava  ,barem po znacite sto gi imas postaveno se raboti za podzemen visenamenski ojekt,prvenstveno crkva,kako i skrivaliste za hrana i dragocenosti.Ova e tipicno za Vizantiski period ,treba da ima uste eden vazen znak za kompletiranje koj go nemas postaveno,imam identicno mesto za koe bi sakal ra razmenime mislenje.
Odgovori
Znakovi / Odg: ajde majstori OVA E MOJATA CUDESNA ZEMJA MAKEDONIJA
« Poslednja poruka od strane hpahia poslato 01.05.2015 u 21:45 »
Vakov Covecki lik na monoliten blok retko se srekava  ,barem po znacite sto gi imas postaveno se raboti za podzemen visenamenski ojekt,prvenstveno crkva,kako i skrivaliste za hrana i dragocenosti.Ova e tipicno za Vizantiski period ,treba da ima uste eden vazen znak za kompletiranje koj go nemas postaveno,imam identicno mesto za koe bi sakal ra razmenime mislenje.

Sve mose da pominete i da lasete samo mene tesko da procete lako to sta ste pustili da gleda mo nemate  vrsku i gdle je i kako je  izvini  to je moje mislejne veliki poz
Odgovori
Postovani kolegi ovaa rabota e mnogu golema i bogata koj go znaes  möge da SE zavrse rabota pisuvajte ve ocekuvam resenieto e VO moite race pozdrav
Odgovori
Ubavo znak, daj ga fatime ozbilno rabota ta
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)