Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ajde da vidime
  Valjda mislis anadolija,  he he
Odgovori
;D ;D ;D
Odgovori
Gde je Sta je tu je .....
Odgovori
slika  postoji  na  internet  tocno  ja  vidov  ama  i  se uveriv  deka  e  postavena  od  orel  pozdrav
Odgovori
na kajmakcalan e slikano i momentalno e zakopano i napraveno ubavo za nioj da ne go zabelezi zatoa sto nekoi nepismeni mozat da go skrsat  a od drugata strana na kajmakcalan na grcka strana ima uste eden vakov no toj jas go nemam videno a imam slusnato
Odgovori
taka e orel samo napred
Pozz
Odgovori
MANDIR  VO MAKEDONIJA E  NE VO ANDOLIJA
Odgovori
(04-03-2014, 08:46 PM)staro selo link Piše: MANDIR  VO MAKEDONIJA E  NE VO ANDOLIJA
  Aman be me prekrsti Smile.Dobro i ti,a i Orel razbirajte malku i od zafrkancija, mislam razlikuvajte ozbilno i na smea neshto, a ne vie odma za pishtol se fakate.Jas samo na zafrkancija go popraev Grotagold i toj sfati vednash, a vie za kavga odvaj chekate...he he
Odgovori
(05-03-2014, 11:07 AM)mangir link Piše: [quote author=staro selo link=topic=2921.msg30877#msg30877 date=1393958786]
MANDIR  VO MAKEDONIJA E  NE VO ANDOLIJA
  Aman be me prekrsti Smile.Dobro i ti,a i Orel razbirajte malku i od zafrkancija, mislam razlikuvajte ozbilno i na smea neshto, a ne vie odma za pishtol se fakate.Jas samo na zafrkancija go popraev Grotagold i toj sfati vednash, a vie za kavga odvaj chekate...he he
[/quote]ne kolega greska si ako nema majtap tesko ja iskacvam planinata
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)