Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TGSL...razvojni put
zanima me kutija za elektroniku dali si to nabavio kod nas , Pozdrav .
Odgovori
Citat:zanima me kutija za elektroniku dali si to nabavio kod nas , Pozdrav .
Veliki pozdrav!Kutija je stigla iz Bosne-15x16x5cm,a u planu je samogradnja ovakvih (vidi sliku) ili bar slicnih radi smanjenja gabarita.
Detektor i sada fino izgleda,ali sa ovakvom kutijom,bice to prava profi masina!
[Slika: frontpanelgoldenumax.gif]

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Pozdrav Fixxx dali bi hteo da mi posaljes par fotki kako izgleda izgradnja tvojih sondi i malo detaljniji opis oko toga ..
Odgovori
Citat:Pozdrav Fixxx dali bi hteo da mi posaljes par fotki kako izgleda izgradnja tvojih sondi i malo detaljniji opis oko toga ..
Zdravo kolega!Culi smo se skoro telefonom kada sam bio u Pozegi na terenu,nadam se da cemo se uskoro i upoznati.Kao sto i sami znate,sonde za Tesora znaju biti veoma delikatne za izradu.Dve potpuno iste sonde nece se podjednako dobro pokazati na terenu jer su u pitanju delici mikrometra kada se radi nulovanje.Pogotovo kad epoksi smola ili kit stegne u kucistu.Tako da se mora biti spremno za malo vise rashoda i mnogo potrosenih zivaca i strpljenja pri izgradnji sonde da bi se dobio kvalitetan detektor.
Proces izrade je u sustini svuda isti,ostalo je stvar strpljenja i rutine.
Veliki pozdrav........fixxx Smile SmileSmile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Pozdrav nisi me razumeo ocigledno meme interesuje proces izrade korube plastike za sondu a ne oko stelovanja sonde .
Odgovori
Citat:Pozdrav nisi me razumeo ocigledno meme interesuje proces izrade korube plastike za sondu a ne oko stelovanja sonde .
Aha,shvatio Smile SmileSmile Evo sistem sa Geotech-a posto ja jos uvek nisam slikao ono moje cudo za vakuum formiranje.....
http://www.geotech1.com/forums/showthre ... il+housing
U sustini to je to ,bilo je glavobolje dok se nasla prava temperatura, a i moji sinusi su tesko podneli isparavanja vrele plastike Smile SmileSmile ,stoga preporucujem kao zastitu na radu masku za disajne puteve-obavezno!
Pozdrav...........fixxx Smile SmileSmile

Odgovori
Citat:[quote author="orbit"]Pozdrav Fixxx dali bi hteo da mi posaljes par fotki kako izgleda izgradnja tvojih sondi i malo detaljniji opis oko toga ..
Zdravo kolega!Culi smo se skoro telefonom kada sam bio u Pozegi na terenu,nadam se da cemo se uskoro i upoznati.Kao sto i sami znate,sonde za Tesora znaju biti veoma delikatne za izradu.Dve potpuno iste sonde nece se podjednako dobro pokazati na terenu jer su u pitanju delici mikrometra kada se radi nulovanje.Pogotovo kad epoksi smola ili kit stegne u kucistu.Tako da se mora biti spremno za malo vise rashoda i mnogo potrosenih zivaca i strpljenja pri izgradnji sonde da bi se dobio kvalitetan detektor.
Proces izrade je u sustini svuda isti,ostalo je stvar strpljenja i rutine.
Veliki pozdrav........fixxx Smile SmileSmile [/quote]
Nemoj se zezati po tim terenima,vazduh je previse ostar!
Odgovori
I.Dzony???
Citat:Nemoj se zezati po tim terenima,vazduh je previse ostar!
Zasto mislis tako,kad god odem tamo super se provedem!?

Odgovori
Hoce  covek  da  ti  kaze  da  od  ostrog  vazduha  mozes  dobiti  modra  ledja  ako  ne  i  3 -5  godina  prinudnog  odmora.
Odgovori
(07-09-2011, 03:18 PM)APIS link Piše: Hoce  covek  da  ti  kaze  da  od  ostrog  vazduha  mozes  dobiti  modra  ledja  ako  ne  i  3 -5  godina  prinudnog  odmora.
Pozdrav.Pa nije bas toliko strasno ici u Pozegu na teren.Ja sam tamo bio nevezano za hobi,vise turisticki.A i prijao mi ostar vazduh zbog sinusa.....  Winkfixxx Smile
Evo par fotki seoskog turizma u pripremi u okolini Pozege..........

[Slika: 18062011008.jpg]

[Slika: 17062011001.jpg]

[Slika: 18062011011.jpg]

Zar nije divno???Izvinjavam se sto smo malo skrenuli sa teme ali valja za promenu odmoriti oci sa lepim prizorima prirode.
Pozdrav.............fixxx Smile

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)