pozdrav ucesnicima foruma...interesuje dali ima neko nesto u vezi suve planine...tacnije sela linovo,bogdanovac,strbovac...otac mi je iz tih krajeva a ja sam maltene odrastao tamo a i dan danas idem...ja sam slusao mnoge price ali niko nista precizno da mi kaze...hvala i pozdrav
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
zdravo za suva planina sto baras
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
drugari za stara planina ili suva planina selo treba taka onaka mnogu ve stava site vo zabluda nisto ne e tacno samo znacite treba da se klapat i togas e tazno poz
Zdravo
Divna gorica covek iskovan
Sipovi
Orlov kamen i orlovo gnezdo
Teme: 31
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Mladene poslo sam ti privatnu poruku nadji je i procitaj je i javi mi ako si zainteresovan.
Mali trem, Babina guzica,Karlov kamen dusa puna a planina suva.Kalini kamen, brsljanov kamen, jaglicki kamen, kolanov kamen,svod.Mali zuber, veliki zuber,Nikolin kamen, poljakov kamen,Pricov kamen Kalini kamen Sokolov kamen itd i td...Bostan livada.Jovanova livada, ,Zmijova livada ...Babina pizda kladenac ,Meci kladenac, lukin kladenac,Smrdan kladenac,Dulan kladenac,Pavlov kladenac,Zapadje kladenacCerjanski kladenac,Zmijov kladenacitd itd...Suva planina a kladenci koliko oces a i u planinu jezero ogromno!
apis imas li nesto sa burcin kladenac?ili kladenac pre su ga zvali tursko?
Ma rodjo nazalos planovi nemam a ta mesta su mi pokazana.Drugi imaju planovi pa reko da znaju gde su ta mesta. Nego mi ga nema Kosac da se javi .Nadam se da je dobrog zdravlja i da ce da stigne da se javi na Svrlizanina.
Sto se kraljice tice ima nesto prica se nego kralj je setao po taj brda lovio zajci a i trazio pare!
Doduse na jedno mesto prica se i ostavi malko pare i zasadi neke travke.