Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trazim kontakt sa osobom koja ima dobar skener i tragac
Citat:[quote author="astor"]Pozdrav svima,trazim neko ko ima aparate skenere i tragace u srbiji,za deo beograd-Pancevo-bor,radi se o parama nema nikakvog rizika jer je na imanju od rodbine,posten rad i baratanje opremom bitna,laz i ne iskrenost ne potrebna,ako ima ozbiljnog za kontakt da radimo nek pise,nek ostavi svoj bilo kakav kontakt ,msn,e mail,telefon,skype i t d,sto brze tim bolje,pozdrav i srecno svima

Pozdrav "astore", ista priča i kod mene da se ne bi ponavljao, stime da mene interesuje isključivo OKM eTx 4000 ili 5000, ako ga neko ima u Srbiji![/quote]
Milane pa mislim da si stupio u kontakt sa nekim ljudima putem skype a ,pozdrav od rudijevog druga Smile SmileSmile al ako ne maju te osobe dobre masine idemo dalje trazicemo, pozdrav
Odgovori
kod mene ima okm xp 4000 ka ,stupio sam u kontakt ali problem je transver ka tvom podrucju tojest srbiji preko granice,inace nas zajednicki prijatelj je tojest rudijev i moj,razgovarao sam reako mi je da je problem samo to,inace masina je odlicna radio sam na nekim mestima u mom delu kraja i izvrsna je ako zna taj sto je ima da radi sa njom,inace gazda je srbin,mada sa njim nemam kontakt ,znaci imam samo sa ovaj sto je tu u skoplju,pa vidi sa rudijem ,nesto da se nadge resenje,pozdrav
Odgovori
Citat:trazim neko ko ima aparate
a sta uopste ocekujes da taj aparat odradi,
koja je velicina predmeta koji se trazi, na kojoj dubini ...

pitam cisto da probam da tebi /i drugima/ pomognem da ti ne bi pricali bajke o svemogucim "duboko-daljincima" sa kojima zlato trazis iz fotelje...
Odgovori
Postavljacu teme.

Kontaktiraj pod obavezno coveka pod nikom "banebeograd", on ima sve moguce izmisljene i neizmislene detektore, sonare,lokatore,skenere,raslje i ostale pratece rekvizite.
On ako ne uspe da ti pomogne nece niko, veruj mi....
Samo ima jedna stvar koja ti se nece mozda svideti. On sve to sto sam ti napisao ima, ali nece on da rizikuje na pola pola da radi s nekoga, od njega mozes samo da kupis metaldetektor ili to sto ti treba.
Odgovori
Citat:Postavljacu teme.
Kontaktiraj pod obavezno coveka pod nikom "banebeograd", on ima sve moguce izmisljene i neizmislene detektore, sonare,lokatore,skenere,raslje i ostale pratece rekvizite.
On ako ne uspe da ti pomogne nece niko, veruj mi....
Samo ima jedna stvar koja ti se nece mozda svideti. On sve to sto sam ti napisao ima, ali nece on da rizikuje na pola pola da radi s nekoga, od njega mozes samo da kupis metaldetektor ili to sto ti treba.

slinke
ja nikad ne radim "s nekoga" /lepa nasa srpska jezika/, ja radim samo za sebe.
a tim likovima /koji tacno znaju gde je zlato i koliko ga ima / ja i ne trebam , zasto bi sa mnom delili nesto,
lepo kupe detektor i sve sto nadju uzmu za sebe...

ps.lokatore, raslje i slicne duboko-daljince ne mozes kod mene da nadjes osim po izricitoj zelji i uz avansno placanje .
ja prodajem klasicne metal detektore, za snove , bajke i slicne budalastine su zaduzeni neki drugi ....
Odgovori
Meni se cini da ic7 pokusava da ipak nesto proda , mislim verovatno taj njegov cuveni skener koji vidi predmet kako tacno izgleda u zemlji kolko sam ja shvatio. A expore 5000 okm ga ima i u srbiji i kupljen je odmah cim je izasao iz proizvodnje , no ja sam misljenja da je sve to skoro sve isto dali se zvao 4000 ili 5000 ili ug 12 itd . I svidja mi se jedna recenica sto je Bane negde napisao ne mogu se tacno setim gde, ali nije bitno zapravo , otprilike on kaze ovo sve sto je ispod 300 evra ne vredi skoro nista a sve sto kosta iznad 1500 evra je luksuz a po meni i glupost .
Odgovori
A meni se cini da ti nisi pazljivo procitao tekst koji sam ja napisao,kao prvo moj uredjaj nije cuven niti poznat kao OKM ,i trenutno nemam ni jedan njihov model a nebih ga kupio ni za 300 Eura vise ,jer sam se jedva otarasoi tih uredjaja na koima sam imao cak do 50 ptocenata stete i naravno obrazlozio kupcima pravi razlog prodaje ,tako da nemaju nikakvih prava da me kasnije zovu i pominju familiju kako ovo nista nevalja ,kako su kopali 10m, i nema nista i td... ,i naravno niko od njih me vise nije ni pozvao niti da se hvali niti zali, u ostalom neznzm ni zasto ovo i pisem mi smo teski ljudi i uvek pogresno protumacimo i naj iskrenije savete i miisljenja drugih prijateljski nastrojenih ljudi prema nama, zato vam necu vise nista pisati o ovim CUVENIM ? uredjajima ...
Odgovori
Dobro moguce da nisam pazljivo procitao to sto si pisao, ali kazes da sada posedujes uredjaj koji moze da vidi i obojene i neobojene metale pa dali mozemo znati kako se to zove ili si ga ti napravio ili nebitno kupio negde na njemu sigurno nesto pise .
Odgovori
Dragi prijatelji!
Pre 8 medeci je kum mog prijatelja u Nemačkoj kupio potpuno novi OKM eXp 5000 sa kompletnom pratećom opremom za "tričavih" 45.000 evra! Videti: http://www.okmmetaldetectors.com/produc ... hp?lang=sr
Bio je kod švaba dva dana na obuci kakao bi ga oni veoma brzo naučili da rukuje sa tom "aždajom". Dok je bio na švapskom poligonu bio je raspamećen mogućnostima te zveri.
Kada smo ga ovde u Srbiji svi zajedno testirali do u "sitna crevca" došli smo do sledećeg zaključka:
1. Dubine koje navodi OKM za tu mašinui su totalno nerealne. Ako OKM tvrdi da eXp 5000 može da otkrije zlato na 25 metara dubine, istina je da ta dubina jeste (maksimalno) samo 2,5 metara;
2. Veoma je nestabilan u radu na mineralizovanom terenu;
3. Daje lažne signale na obične keramičke ulomke od posuda kao da su zlatni objekti i to se ne može nikako eliminisati;
4. S obzirom da je plaćen 45.000 evra, elektronika ugrađena u njega ne vredi više od 4.500 evra!
Pouka!
Sve što tvrdi OKM u vezi te mašine treba svesti samo na 10% od realnog, a to važi i za njegovu cenu!
Drugim rečima, ovo je jedna OGROMNA i SKUPA PREVARA I OBMANA zasnovana na javnom reklamiranju nerealnih mogućnosti tog aparata koje važe samo na njihovom poligonu - na osnovu čega je za nega i formirana ta astronomska cena!
Naravno, Švabe neće ni da čuju da vrate pare pa je kum mog prijatelja protiv njih pokrenuo tužbu za prevaru. Šta će od te tužbe biti - videćemo...
Dakle, ljudi mani te se OKM firme, izuzev ako nemate para za bacanje.
Ako Vas interesuje kupovina pravih geofizičkih aparata sa realnim mogućnostima i cenama (Geo-radari, Sonari, Skeneri Res-metri, itd...), javite se na moj PP.
Pozdrav!
Sneshko
Odgovori
Uredjaj je radjen po narudzbi,i ima bolji softver za pregled skeniranog terena, i sto je naj vaznije ,a to je odvajanje metala na obojene i neobojene,za razliku od OKM-a koji nema tu mogucnost. Dakle po mom misljenju,i dosadasnjem iskustvu s obzirom da sam imao tri modela OKM-a, i jedan UG-12,ovaj uredjaj je bar 50% bolji a toliko i jeftiniji od prethodno navedenih ,dakle uredjaj ga nema u komercijalnoj ponudi te vam zato i nemogu navesti sait ili ime uredjaja,to bi bilo otprilike to za dodatne informacije pitajte. _ Pa dakle ic 7 nisi mi odgovorio koji je taj uredjaj tolko bolji od ug 12 i okm uredjaja .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)