16-09-2013, 11:15 AM
BRAVO...........KONACNO DA SE NEKO PAMETAN SETI I DA POKRENE JEDNO PITANE I TEMU SA KOJOM SE BORIM VEC DUZE VREME A TO JE "PUNO NEZNANJA I NESTRUCNOSTI MEDJU CLANOVIMA FORUMA"....ne svima naravno.
Vec je na nekim drugim forumima pokrenuta ta tema i neke su se stvari rascistile a ovde je to pocelo sa raznim "dokumentovanim fotografijama sa terena" na kojima se nalaze neke oznake a iste su skidane sa raznih sajtova i iz drugih drzava. Na komentare da se radi o falsu drugi ostaju slepi na to i nastavljaju sa komentarima. Sada sam pokrenuo to sa "nalazima" gde se takodje poturaju razni tudji nalazi kao svoji.....SHVATITE LJUDI DA LAZUCI NAS ZAPRAVO LAZETE SAMI SEBE !!!
Eto to je bila moja namera kolega GRANTS 8) a ne prevara
Ovo je bio samo jedan dobar mamac....osim prve fotografije...naravno. 8)
....svuda se to radi..nazalost....
Vec je na nekim drugim forumima pokrenuta ta tema i neke su se stvari rascistile a ovde je to pocelo sa raznim "dokumentovanim fotografijama sa terena" na kojima se nalaze neke oznake a iste su skidane sa raznih sajtova i iz drugih drzava. Na komentare da se radi o falsu drugi ostaju slepi na to i nastavljaju sa komentarima. Sada sam pokrenuo to sa "nalazima" gde se takodje poturaju razni tudji nalazi kao svoji.....SHVATITE LJUDI DA LAZUCI NAS ZAPRAVO LAZETE SAMI SEBE !!!
Eto to je bila moja namera kolega GRANTS 8) a ne prevara
Ovo je bio samo jedan dobar mamac....osim prve fotografije...naravno. 8)
....svuda se to radi..nazalost....