Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BLAGO DJURDJA BRANKOVIĆA
#11
Ovo o čemu ja pišem ovde je još netaknuto. Samo je pojačan nadzor još malo.
Odgovori
#12
Pozdrav Despote, nisam bio aktivan neko vreme pa ne videh sta si napisao...reci mi da li mi mozemo sada pored tog pojacanog nadzora da udjemo. Dobro je iskoristiti ovako hladno, maglovito vreme. E da a za zamke isto ne brini...resicemo ih.
Odgovori
#13
NEPADA SNEG DA POKRIJE BREG , VEĆ DA SVAKA ZVERKA POKAŽE SVOJ TRAG.
Odgovori
#14
Vrlo,vrlo teško. Napisao sam gore da je državnim tragačima bio ograničen rad na tom mestu,sada im je ZABRANJENA bilo kakva aktivnost. A mi da bi prošli do tog mesta sa opremom moramo proći pored 'straže'.
Odgovori
#15
hmmm...steta...ocekivah vise entuzijazma i hrabrosti...ok. Zivi mi bili.
Odgovori
#16
Za ovaj sport ne treba entuzijazam i hrabrost već PAMET. Nepiše džabe u nekim opisima da treba čovek triput da bude pametan da bi stigao do cilja.
Odgovori
#17
jbg pamet nam sigurno ne manjka, pogotovu ako nas ima više...bitno je samo ko koliko brzo i kako razmišlja (nemoj samo da mi kažeš da ko brzo razmišlja da taj greši)ali...mi, na žalost, verovatno nismo na istoj talasnoj dužini. Živ mi bio i puno sreće.
Odgovori
#18
Postovani g.Despot9,

taj trezor cesto greskom mesaju sa trezor Cara Dusana koji je u Istocnoj Srbiji.A to je posledica pogresnog tumacenja poslednjeg 'Pop Martina" Cedomilja Mijatovica.

Oba trezora nemaju nikakve zamke samo su dobro sakrivene.Nema nikavih opisa ni mapa za trezore te vrste vec samo popis sta se u njima nalazi.

Inace zlato koje je Brankovic slao za Veneciju nije bilo njegovo vec Venecijansko koje je on do tada cuvao kao i Nemanjici pre njega,a nesto je i kovao za njih.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
#19
KOLEGA DESPOT SA PUNIM PRAVOM PISES I PITAS ZA ZAMKE IMA IH SVUDA I U RAZNIM OBLICIMA A AKO I NEKO NESTO ZNA O TOME NIJE DOVOLJNO TO GRADISTE I TACKA,HTEDOH RECI MOZDA GA NEKO OD NAS IMA OZNACENO POD SASVIM DRUGIM IMENOM A NE BLAGO TOG I TOG
AKO IMAS BILO KAKAV ZNAK SA TOG MESTA MOZDA ON GOVORI O ZAMCI ILI ZAMKAMA,A TREBALO BI DA IMA NEGDE OKO ULAZA,LIK COVEKA ZIVOTINJE ILI SLICNO
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)