Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zajecar-Boljevac
Da Groto malo ljudi zna  da je zlato u Bor dovoženo sa mnogih frontova,logora i tu pretapano u poluge.Možda u nekoj drugoj temi opširnije ?
Odgovori
(28-09-2013, 09:24 PM)GROTAGOLD link Piše: ...............HMMMM...........SVI TRAŽE ŠTA JE NA BRZINU PONETO A NIKO SE NEPITA ŠTA JE OSTALO.........ILI BOLJE....GDE JE OSTALO ??? NIKO DA OPIŠE ILI KAŽE DA SE U TOPIONICI NIJE TOPILA SAMO RUDA VEĆ I MNOGO TOGA ŠTO NIJE BILA SAMO RUDA !!!    GDE JE BIO "SABIRNI CENTAR" TIH RAZNIH  DRAGOCENOSTI SPREMNIH ZA TOPLJENJE....TO NIKO JOŠ DA SPOMENE.
KOLIKO TOGA NIJE PRETOPLJENO I KOLIKO SU SAMI NEMCI SAKRILI OD SVOJIH PREDPOSTAVLJENIH. NISU BAŠ SVI BILI TAKO SLEPO ZADOJENI I ODUŠEVLJENI SNOM O HILJDUGODIŠNJEM CARSTVU I ZNALI SU DA SE TOM SNU BLIŽI KRAJ.
MNOGO JE OSTALO A DA NIJE ZAVRŠILO U TOPIONICI.
JA NIŠTA NEZNAM......SAMO PREDPOSTAVLJAM .....
  Wink 8)
  :o i STA JE PISAC OVIM HTEO DA KAZE . . . .  ???,  ??? , ??? , ??? SVE NESTO ZAPOCETO, PA NEDORECENO  ??? , BAS BIH VOLEO DA CUJEM MALO OPSIRNIJE O TOME STO MALO KO TRAZI , A NERAZUMEM I STA SE TRAZI  ??? , MENI STVARNO NISTA NIJE JASNO :-\ , AKO MOZE MALO POJASNJENJE :-[ . HVALA  8)
Odgovori
Po pričama koje sam ja čuo iz mog kraja,jedan kamion su Nemci bacili u veliku provaliju izmedju  Majdanpeka i Negotina,zbog nemogućnosti daljeg prolaska i zatim to područje minirali,prolazio sam par puta na tom mestu jako nepristupacno na sve strane kamen,stene.E sad dali je to tako neznam.
Odgovori
Nista ljudi Grota je bio upravu idem u sabirni centar u srce Nacisticke svabske drzave idem u Berlin Smile ajmo hajduci zamnom idemo u pljacku Merkelovog rajha Wink hihihi salim se malo.....price koliko oces ljdui govore sta ces  :-X
Odgovori
kolko sam ja cuo iz pouzdanih izvora
kamion se nalazi u potezu ilino mirovo
covek je kupio 10 hektara zemlje zbog te price
inace je iz sela lukovo
tetka mi radi kod njih cuva bakicu
Odgovori
i mi smo culi da je kamion pun zlata zakopan kod velikog zeleznickog tunela izmedju Metovnice i Zvezdana. Bilo je signala i aparat je nesto pokazivao , posle dva dana kopanja mi smo ukapirali da taj kamion nikako tu nije mogao da dodje jer nema put. Nadam se da negde ima i voleo bi da ga neko pronadje pa makar to bio JA . Taj tunel je veoma aktivan , kopano je na 100 mesta i dalje se kopa.
Odgovori
Kod lukova se nalazi mecka i zec....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)