Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
strelica ?
Trebalo bi da u pravcu gde pokazuje trougao ima nesto,moguce da je i tamo ostava u nekoj pecini.
Odgovori
Hvala kolega zap na savetu, ceo taj kraj je vrlo zanimljiv, pogledacu sledeci put da li postoji neka pecina u blizini i naravno da li postoji jos neka oznaka..
Odgovori
Moje skromno misljenje je da resenje treba traziti      ispred trougla .Taj trougao uklesan  na kamenu se nalazi na mestu gde se spajaju kateta i hipotenuza tog truugla .
Pogledaj sve znakove oni bi po meni trebalo da od trougla formiraju  trougao ali veliki.Ucrtaj znakove sa terena  na papir i posmatraj sta je gde. 
Odgovori
Potrazi znakove oni mogu biti daleko i sto metara  od kamena sa uklesanim trouglom . 
Odgovori
Hvala kolega APIS na savetima, pogledacu uskoro celu okolinu, samo kada lisce bude malo opalo jer je sada vrlo gusto rastinje a i jos uvek moze da se sretne po koja sarka.. Cela okolina je zanimljiva jer se nalazi u blizini carigradskog druma, tu su stalno prolazili a i boravili hajduci, prolazili karavani, trgovci, turci, itd. itd... i postoji sansa da tu moze da se nalazi neka ostavica..
Odgovori
Kada sve pretrazis ti nam pusti fotke nalaza! Srecno
Odgovori
Dace Bog kolega dumivan da padne po koji nalaz a za fotke cemo lako Wink  Smile
Danas sam izlazio na teren i u pravcu gde gleda trougao na nekih stotinak metara naisao sam na neku malu uvalu (vrtacu), moze da se udje samo na jedno mesto, jer su okolo sve stene i tamo sam pronasao znak koji lici na strelicu..

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Pregledaj ti malo bolje tu stenu...ima tu jos nekih znakova  Wink
Odgovori
Hvala na savetu grotagold, ma hocu da je pregledam celu, ako treba ima da je i pomerim sa mesta Smile malo mi je bilo cudno zato sto je strelica u vertikalnom polozaju, tako da kazem gleda u vazduh.. vidi se tu jos neka oznaka, ne bas najbolje ali strelica je extra uklesana..
Odgovori
Ha..ha ..nemoj da je izvrces  ;D
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)