Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pomoc oko ovog zanaka???
ok ako po vama izgleda kao priroda ok tako je mislio i moj cale dok nije video uzivo ,i kaze:
au sunce ti j...m ovde bi i moglo da bude nestoSmile
Odgovori
hm...cinimi se da je taj donji deo kamena bio pod zemljom jer one linijice to potvrdjuju...al ajd da ne kvarim volju...mozda uzivo kada se vidi izgleda drugacije. Puno srece. Wink
Odgovori
pa i jeste bio pod zemljom, pre dve godine kad sam ga naso bile su jake kise pa su oprale zemlju sa kamena, i evo sta je izaslo na videlo, ali za dalje mi treba neko ko je iskusan u tim stvarima i ko se malo vise razume je po meni trba dobar metal detektor Smile
Odgovori
po slikama i ja bih reko da je priroda, e sad oko moze i da vara ti najbolje znas kako izgleda i dali je kles...
Odgovori
ma strelica ali i ovo ispred dal je slovo ( V x : > )je odradjeno boli glava , taj sto je radio svaka mu cast ko da je gletom dubio drvo a ne kamenSmile
Odgovori
A sto ne bi otisao jos malo u dubinu mozda izadje jos koji znak.
Odgovori
ma iso sam na sve strane ali nista , mozda kad bi mi neko pojasnio sta bi ovo moglo da znaci tj sto se vidi na slici  (Vx:>) mozda bi me i odvelo na pravu stanuSmile
Odgovori
Druze pa idi u pravcu strelice,logicno.
Odgovori
mislim da je priroda,voleo bi da gresim
Odgovori
ma iso sam u pravcu strelice ali nema nista , jedino da nije ukopano nesto u tom pracu jer je malo nagnuta ka zemlji
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)