Sa moje tačke gledišta video sam koliko je nokta "loša" tako da ću definitivno nju i kupiti...Bodo, Crn1, hvala vam na velikoj pomoći...ogust, mislim da si pogrešio temu i forum, ne želim ni da te vredjam, ni prozivam sem da te pitam jel to najbolje što umeš da napišeš na ovu temu? To što vas Boda ispreskače i i išamara rečima na svakoj temi ja stvarno nisam kriv...pratim ovaj forum već duže vremena i nisam skoro ništa pisao jer sam nov u ovom hobiju, samo čitao, smejao se po malo i učio...a od tebe još nisam ni jedan post pametan pročitao i veruj mi da ako ne znaš šta pametno da napišeš bolje da ćutiš!
Momci, mnogo ste providni, treba vam nova taktika. Ovo je vređanje inteligencije svih nas ovde na forumu.
Predlažem da se koncentrišete na forum HOBIDETEKTORI, tamo možete da lažete do mile volje, to je vaš domaći teren.
Odoh dok mi Boda ne zapreti udaranjem smrtonosne čvrge.
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
trajko niti 350 eura niti 100 poruka ......tebi bas nista neide od ruke sem da pljujes po svemu i svacemu i delis savete o necemo sto neznas tebi je brate moj najveci uspeh u zivotu registracija na ovom forumu
vidi ovako bodatajson je denic dejan i bodu tajsona pozanju licno mnogi odvade i odande
ja sam clan arheo amatera.clan sam srbskog numezmatickog .clan sam ovog sajta ovde clan sam hobidetektora ma clan sam svuda i svacega
ali sta je zajednicko kao i na hobi detektorima sajtu udruzanja arheo amateri ovde ma svuda gde god uocim da neko lupa gluposti ne koristi prepisanu terapiju
reklamira i brani dize u visine nekoga a drugoga tlaci i ponizava odma reagujem negledam dali je clan ovoga onoga dali ga poznajem ili ne
prosto moj fetis je da magare kada se zaglavi treba ga j.... a vo probajte da se ne zagllavite jer kada god upadnete u blato i zagalvite se bicete j.........
naravno mozete da me mrzite i to mozete da radite kada god imate slobodnog vremena za sve one nezavisne normalne i one koji razmiljaju svojom glavom cika boda je tu da da dobar savet
pomogne objasni pokaze kaze jer ja kada sam poceo da se bavim ovim hobijem nisam ima koga da pitam nije bilo interneta sajta grupe prodavnice
svaku skolu sam platio sve sto sam naucio naucio sam sam a bolesnika budala zlih ljudi hostaplera prevaranata u ovom hobiju ima vise od 80%
poznajem ih ko zlu paru tako da nedam bre da lecite koplekse nedostatke frustacije
nedam da lazete pocetnike i lovite zrtve na glupe fore 80% vas misli samo o parama i nebria nacin da do njih dodje gazite po mrtvima a glumite postenje
e moji drugari treba vama jos jedno tri zivota 50 duplih naloga i 18 fakulteta da bi ste u ovom nasem poslu dosli bodi do malog nokta
Bodo, ti reče da nećeš više sa mnom da polemišeš pa opet pogazi svoju reč. Ti si, kao što sam već rekao, čovek koji nedostatak argumenata nadoknađuje psovkama i uvredama. Čitao sam tvoje poruke i u većini ti sa neke umišljene visine vređaš i omalovažavaš ljude. Sada si naleteo na pogrešnog čoveka - mene. Ja sam se malo raspitao i provalio te, nema svrhe da više glumiš poštenje. Nisi imao sreće.
Ti i tvoji ortaci ste ti koji love žrtve, hvalite detektore koje prodaje vaš patron i obećavate metre. Treba da vas je sramota! Pomislite nekad da ljudi koji nasednu na vaše priče uzimaju pare na dug da bi kupili detektore.
I na kraju - ja nisam završio fakultet, nemam nikakve duple naloge, nisam član nijedne organizacije, a zovem se Slobodan Trajković.
car dusan silni
Unregistered
Ја искрено нисам толико стручан поседујем нокту она није лоша не могу је упордеити са другима јер сам пре ње имао само неки говно детектор ручне израде нокта види пет динара на око 30 цм има доста мана али и врлина мане су јој тешка је и ако кад купујете вам дају санжер за батерије од 1.5 то не узимајте ни у лудилу јер трају од 5 до 7 сати то јест морате буквално за сваки излазак на терен да одвојите од 500 до 800 дин боље узмите нокту са пуњивом батеријом нокта је релативно стабилан детектор не могу је поредити са другим а што се тиче налаза налазио сам доста новчића и на убијеним теренима ал чим јој падне волтажа батерија оде и дубина бар на мојој је такво стање е сад за ово ко кога заступа то не знам да упоредим са другим детекторима ни то не знам кад узмем неки други детектор упоредићу а најбоље је да ако не верујете овима или оним научите енглески па погледајте детектор о коме размишљате да купите на страним форумима и сајтовима мени се на пример дешавало да види новчић величина ок о 20 дин ја га ископам ал упадне у рупу од 25 цм и да га не види то је вероватно због слабог напона код батерија толико од мене о нокти
Teme: 39
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(27-08-2013, 06:38 PM)bodatajson link Piše: ooooooooooooo evo mene posle sto godina de ste bre drugari sa ima
trajko trajko imam druze za tebe pitanje imas li ti uopste detektor
drugo pitanje jesi li ti uopste video kako izgleda ta nokta o kojoj ti pises
ajde ovako donesi ti taj tvoj xp gold max (ako ga uopste imas) ja cu noktu deusa garet i sta god hoces pa da uporedimo na licino mesto
o nokti velox one mozete da pisete sve sem da nije duboka i nije stabilna
garantujem da je dublja od svih ostalih aparata i stabilnija ostalo ne ali ova dva to 100%
inace ovakvi forumi sluze sa kolegijalnu pomoc i razmenu misljjenja koliko vidim skoro svi vi koristite forum da lecite komplekse lupate gluposti i favorizujete nekoga a nekoga omalovazavate a to radite ili iz koristi ili iz gluposti nazalost ovo drugo je mnogo cesce
mnogi koji pametuju ovde i dele savete i sakom i kapom neznaju ni da ukljuce aparat a kamo li da savetuju ostale zaista nerazumem drugari ko je ovde lud jbg bog sa ja sa vama
SVE, SVE, ALI NOKTA NIKAKO NE.
car dusan silni
Unregistered
ево да додам још неке мане нокти прво се звучник сјебе ако не користите слушалице оде код од шале а још једна мана јој је каиш за руку који врло брзо пукне то су још неке од мана нокте
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav , evo nesto i od mojih utisaka sto se Nokte tice ... ukratko drug sa ojim idem na teren koristi Noktu iz sale je zovem " TOTAL " a teren osle njega istane sterilisan !