Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ooooooooooooo evo mene posle sto godina de ste bre drugari sa ima
trajko trajko imam druze za tebe pitanje imas li ti uopste detektor
drugo pitanje jesi li ti uopste video kako izgleda ta nokta o kojoj ti pises
ajde ovako donesi ti taj tvoj xp gold max (ako ga uopste imas) ja cu noktu deusa garet i sta god hoces pa da uporedimo na licino mesto
o nokti velox one mozete da pisete sve sem da nije duboka i nije stabilna
garantujem da je dublja od svih ostalih aparata i stabilnija ostalo ne ali ova dva to 100%
inace ovakvi forumi sluze sa kolegijalnu pomoc i razmenu misljjenja koliko vidim skoro svi vi koristite forum da lecite komplekse lupate gluposti i favorizujete nekoga a nekoga omalovazavate a to radite ili iz koristi ili iz gluposti nazalost ovo drugo je mnogo cesce
mnogi koji pametuju ovde i dele savete i sakom i kapom neznaju ni da ukljuce aparat a kamo li da savetuju ostale zaista nerazumem drugari ko je ovde lud jbg bog sa ja sa vama
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
jos nesto od svih aparata koje si naveo jedino minelab gpx -5000 moze da parira nokti samo sto minelab nije za nase podneblje i nasu vrstu traganja ako zivis u australiji ili se bavis nugetima gpx-5000 je vrh za ostalo je smejurija .vidim ubrajas i e-trac v3 ......daj molim te pa gde te durunde ubrajas uopste u ozbiljiju klasu aparata
fiser f-70 pa mislim zaista neznam sta da ti kazem
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ahahahaha trajko druze ali toliko si nervozan da si pisajuci progutao pola slova ...ahahaha nemoj samo tastaturu da polomis smiri zivce daj argumente
argumente ovakve recimo
tacno je da ja poznajem tog lika sto tvrdis da ti je on prodao noktu ali isto tako je tacno da je taj lik prodao samo jednu noktu i to mom drugaru
sto znaci da ti LAZES ti noktu nemas
ako nelazes ajde molim te slikaj se sa tom noktom ili dodji do mene u beograd ja cu ti platiti put da vidimo na licu mesta dali je to sto pises istina
uzmemo sve te aparate sto si naveo odemo na poligon uradimo testove i ako nokta bude losija u bilo cemu ja cu javno priznati da si ti u pravu
ali ako nije tako posto je meni iQ veoma mali a lopata veoma velika ............
opet argument ako nisi zadovoljan sa noktom mozes da je vratis da si kupio zaista od bilo koga od ta dva lika ti bi to znao ali posto si ti trajko notorna lazovcina naravno da to neznas
evo ja ti javno ovde obecavam donesi tu tvoju noktu napravicemo uporedne testove javno to snimimo kamerom i vidimo ko nije u pravu ako ta nokta bude losija od ostalih bice ti vracene pare
za koga ja radim dao bog ja radim sam za sebe koga faforizujem faforizujem sve normalne postene dobre ljude ljige i miseve neuracunjljive osobe ne podnosim i to se odavno zna
ako smatras da je greh sto licno poznajem te iz beograda ove iz cacka ako smatras da je greh sto su vicina normalnih ljudi iz ovog hobija moji dobri drugari ako smatras da je greh to sto preporucim nekoga da kupi dobar detektor a nije tajna postoji prodavnica u beogradu i prodavnica u cacku moj zet je kupio kod nikole u cacku detektor ja sam ga preporucio ako je to faforizacija onda ok faforizujem i njega
inace ja se nerazumem u detektore uopste to je tacno provalio si me ono sta ja imam i sa cime sam sve radio ti na slici nisi video niti ces
zato ako vec nesto tvrdis i pises imaj muda pa to dokazi na licu mesta samo nesto pisete lupate vi bre ljudi kao da jedete bunike sta je sa vama alkohol droga ili prirodna zatucanost zloba jad i beda
samo nesto mi nejasno kako to da ja za tebe nisam cuo ti toliki strucnjak jak tragac a ja poznajem svakog tragaca malo jaceg tragaca poznajem i dosta pocetnika
ali tebe niko nezna kako to da toliko veliki sturcnjak ozbiljan tragac ostane anonimus ...........pricas o nekom interesu meni se cini da ti radis za neciji inters posto takve gluposti koje ti pises nijedan normalan tragac sebi nece dozvoliti znas detektor nije PEGLA ukljucis i peglas tu si u pravu treba ti iQ za noktu ti traba prosecan IQ kod tebe nokta kazes neradi ....pa vidi mozda ti hvali jos 50%IQ do proseka kada to nadohnadis nokta ce proraditi 100%
Prvo, nemoj ti da mi pričaš o pisanju i pravopisu! To je smešno!
Ja kad sam kupio detektor taj lik je bio prisutan, tako da ti LAŽEŠ. Noktu sam prodao, ali ti možeš da dođeš kod mene, imam i ja poligon, ponesi tu Noktu pa ćemo videti.
Ne bih ni diskutovao sa tobom ali me nerviraju ljudi koji hoće sve ostale da naprave budalama i na svako mišljenje koje se ne podudara sa njihovim odgovaraju agresivno i pokušavaju nekoga da ponize. Ti si jedan od tih koji rade po sistemu da mnogo puta ponovljena laž postaje istina. Da nisi ti u nekoj političkoj partiji pa su te tamo tome naučili? Na forumima, ljudi koji te još nisu provalili smatraju da ti nešto znaš o detektorima, a ustvari ono što si rekao za GPX5000, E-trac i Whites Spectra V3i dokazuje da NEMAŠ POJMA.
Za razliku od tebe ja se ne družim ni sa tim iz Beograda ni iz Čačka. Dođem, platim punu cenu i odem.
I ja znam sve jače tragače, a za tebe sam čuo samo kad sam čitao tvoje gluposti po forumima.
Ti radiš za ove likove što prodaju Noktu, to se zna samo niko neće da ti kaže. Možda si policajac ili neki arheo čuvar pa se ljudi plaše od tebe ali ja se ne plašim i sve ovo bi ti rekao i u lice. Agresivan si na rečima pa ljudi izbegavaju da ti se suprotstave. Ja ti kažem da nemaš pojma o detektorima, a ja sam ih imao preko 20 i svaki poznajem.
Ха ха ха ма дај бре Трајко не лупај глуости,смејаће ти се људи,стварно је смешно то што тврдиш.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
vidi trajko nebi da te udostojim dalje diskusije mozda kada postanes neko i nesto u ovom hobiju ali samo mozda tada se javi i pitaj me da ti dozvolim da mi se obratis
kada postanes ali ti to nikada neces postati jer si mali coveculjak koji se krije iz nika za razliku od tebe mene vecina clanova ovde poznaje licno i personalno
tako da tvoje pisanje je lecenje kompleksa noktu si prodao ...bezi bre lazovcino sva sreca sto takvi kao ti netraju dugo i njihova rec nema tezinu malo prdis malo smrdis ukakis se i nestanes
jedino si u pravo to da sam agresivan to jesam sve po zasluzi za normalne ljude sam melem za ranu za umisljene degenerike sam agresivan clan sam svega i svacega ali sam za razliku od tebe normalan
mozes da nastavis diskusiju pretstavi se imenom prezimenom i dokazi to sto pises u suprotnom ajde ispred zadrugu ljusti pivo i lazi te tvoje seljobere mozda ti neko i poveruje