Ljudski skelet dužine 3,6 metara i sa dva reda zuba iskopan je u Lompok Ranču, u Kaliforniji, 1833. godine. Dvadesetak godina kasnije, iskopan je ljudski skelet dužine tri metra u Zapadnoj Virdžiniji, a 1895. godine u humci u blizini Toleda u Ohaju pronađeno je 20 skeleta, postavljenih u sedeći položaj i okrenutih ka istoku. Spisak sličnih otkrića je poveliki. Godine 1947. objavljeno je otkriće 32 podzemne pećine u blizini granice između Nevade i Kalifornije, a skeleti pronađeni u njima bili su dužine oko 2,7 metara. O istom otkriću govorio je desetak godina ranije neki čovek koji je, navodno, napravio dogovor sa muzejem Smitsonijan. Neki su tvrdili da su njegove dokaze ukrali i sakrili naučnici darvinisti kako bi zaštitili teoriju o evoluciji.
E , Tu meni nisu jasne neke stvari . Recimo da postoje ovi skeleti ,da ne ulazimo u objasnjavanja ZA i PROTIV , Zasto kriti ? Ako si naucnik onda polazis od suprotne strane . Znaci neku teoriju usaglasavas sa novim podatcima i onda je opovrgavas ili potvrdjujes . Nije sramota u svetlu novih dokaza izneti neke nove teorije i tvrdnje . Pa zato je to nauka zar ne ? E sad Ko krije ? Ja mislim da nisu u pitanju ti i takvi prirodnjaci ili vec kakvi su darvinisti ili neki drugi . Ja mislim da je u pitanju i sam vatikan , kao otelotvorenje i personifikacija vere i boga i isusa kao njegovog izaslanika . Da objasnim . I da je covek nastao evolucijom po darvinu to je opet u skladu sa verom u boga jer je sve BOZJA VOLJA . eeeee Ali ako je bog napravio nesto drugo pa opet porusio onda se postavlja pitanje dal je sam bog bezgresan u svojoj promisli . OTVARA SE PREVISE PITANJA . Pa je bolje prikrivati nego dozvoliti ljudima da razmisljaju .
Kada sam naisao na jedan njihov novcic (veliki kao saht), isao sam po radnicka kolica da ga prenesem do auta.
Detektor se jedva odvojio od zemlje.
Sada ga koristim kao sto za kompjuter.
Bili...svaka tebi cast ...furas svoj fazon i mnogo ti lepo 8)...dal si se nesto usrecio ili si takav svaki dan neznam ali samo tako nastavi ...jer to je izgleda najbolji nacin da se covek odbrani od raznih zamki i zamkica koje se ovde postavljaju od strane raznoraznih tzv "kolega" povratnika i laznjaka koji bi sve da navuku na svoj brod koji neumitno tone SAMO TAKO NASTAVI I DALJE !!!
Visoki ljudi su postojali i ranije.Imao je narod koji se isticao po svojoj visini i snazi i koji su klesali ogromne kuce u stenama. Mislim da postoje ostaci njihovih naseobina i da su negde na bliskom istoku odnosno u Siriji.Mislim i da je prvi covek koji je stvoren Adam bio visok 33 lakata.
iskopani su dzinovski skeleti i u nisu kad ja pravljen trzni centar podzemni prolaz,ja sam licno video na trenutak jer su u momentu pomerili sve prolaznike i ogradili prostor,bili su oko 2,5m i vise.kasnije sam saznao da je to odavde preseljeno u beograd pa za ameriku,ali neznam sta je cilj,da pokopaju nis ili uopste celu srpsku kulturu i istoriju,to je isto i sto se sad desava u pecini iznad sela sicevo,tamo su pronasli vilicu coveka staru pet miliona godina i sad su u toku dalja istrazivanja ali ko zna kome ce to na kraju da se prepise,mi smo jadna drzava.
Ispada da je historija često falsifikat koji su različite,vlasti,crkve,vojske koristile za lažiranje istine u vlastitu korist,zbog moći,bogatstva,prikrivanja vlastitih slabosti i dela.Danas polako izlaze na videlo neke stvari,ljudi su osvesteniji al još zamagljeni ispiranjem mozga u ono što su ih učile institucije i škola i mediji.Mislim da je puno toga još enigma o samom čoveku,planetu kosmosu
Tacni su uglavnom nazivi i godine ratova, ustanaka, bitaka, konferencija i sl., a sve ostalo u vezi s tim je pod znakom LAZI I OBMANA.
Najgore je sto manipulisu imenima vaznih ljudi i naroda iz dalje proslosti, namernom zamenom njihovih imena i smestanja u pobrkan istorijski kontekst. Potreba je, prikazati sebe (sile) sto vaznijim, a druge - manje organizovane baciti sto nize, do nivoa beznacajnosti (varvari).
Cilj tih dobro smisljenih i odradjenih mahinacija je istorisko pravo na teritorije, kulturu tj. civilizacijske tekovine a samim tim na PRAVO VLASTI.
Najbolji primer je nasa istorija, neposredno pre Stefana Nemanje. Ukoliko je neko citao "popa Dukljanina" koji je jedini spis iz tog doba, vidi se STA JE ISTINA (on je savremenik tog doba). U istoriji tog perioda je napravljena namerna konfuzija u imenima i srodstvu srpskih vladara DO NEPREPOZNAVANJA. Cilj je da Srbi, ne znaju ko su im sve bili vladari i na koje sve okolne zemlje mogu polagati istorijsko pravo.
Znajuci da pobednici pisu istoriju - sve je jasno.
Mi se ovde na sajtu pored ostalog, bavimo istorijom, cesto bas jako starom istorijom i stalno nailazimo na nepobitne tragove prevara, izmisljotina i manipulacija u vezi sa ovom temom. Pisemo, stavljamo linkove, videa i tekstove strucnih ljudi dokazujuci ove istorijske lopovluke, pokusavajuci da sto veci broj ljudi upoznamo sa tim.
Cudno je da ljude interesuje istina ali je tesko primaju i prihvataju.
Valjda im tesko pada saznanje da su celog zivota lagani, sto je razumljivo, ali ne razumem da do promene na istinu tesko ide.
Evo sada smo svedoci pokusaja novog falsifikovanja razloga za pocetak Prvog svetskog rata. Ispasce da je Srbija napala Austrougarsku i Nemacku, Gavrilo Princip je bio Taliban, nadvojvoda Ferdinand bio dusa od coveka a zena mu bila dobra riba.
Znaci Srbija je izazvala Prvi svetski rat a to ce uskoro uciti u skolama po Evropi i svetu.
I sta ce biti istina od toga: atentator Gavrilo Princip, naziv rata, godina pocetka i kraja i velike bitke. Sve ostalo FALSIFIKAT !