Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dama Mica ili sta?
Ovo je samo jedan od znakova na toj lokaciji.

Priloženih Datoteka
.jpg   1.1.jpg (Veličina: 4.02 KB / Preuzimanja: 483)
.jpg   02.22.jpg (Veličina: 3.14 KB / Preuzimanja: 459)
Odgovori
Na istu lokaciju se nalazi i ovaj krst.

Priloženih Datoteka
.jpg   3 (1).jpg (Veličina: 3.34 KB / Preuzimanja: 438)
Odgovori
Hvala na informaciju da niste mogli da uvecate slike, zato evo Vam velike slike, nadam se saradnji i resenje, hvala.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Ovakov znak ima i na plackovica
Odgovori
Planinar uveri me so slika, i osnovno sto e znacajno dali i na toj na sredinata ima dupka, i dali i na toj liniite se plitki i tenki ili na toj se siroki, pozz.
Odgovori
Snimka za kolegata koj to mi e trsil.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
kolega daite malko opisanie za znazite,na kakiv kamak legnal pobit postaven,daite info za raiona okolo  znazite,za da imame vijdane  vsi4ko si ima zna4enie,viso4ina skala kamak pobit postaven mesten.
Odgovori
kolega znazite kazvat za vin6ni pari i dupka - podzemie pe6tera,trqbva da ima kalauz,vsi4ko e okolo znazite v blizost,pusni edin dobir bagetist za posokata da hvane6,posle  dobra tehnika pusni za zentir na mestoto.uspeh  na vsi4ki kolegi.
Odgovori
Ali Baba sonceto e na legnat kamnik, malko e debel tozi kamnik, a krsta e na pobit kamnik v malko koso staven e kamnikot, i krstot se naoga na desnata strana od sonceto ili damata kako ja kazvat.
Odgovori
Zakljuceno je da je znak SUNCE, ko ima dokumente da proveri kod znakove sunca sta mozda treba da se uradi, sta bi znacilo!?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)