Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dama Mica ili sta?
Znak SUNCE-najduži zrak označava pravac do ostavu a ukupan broj zraka daljinu. Ako su svi zraci jednaki ostava je u znak ili iza znaka. Postoji mogućnost i da je knjiga u pitanju.
Odgovori
martin1971martin ni u kom slucaju nije sunce da je tu krug ok ali je kvadrat,to vise lici na micu-damu koja ukazuje na podzemni lavirint porodicne grobnice. sunce je grob kralja ili kraljevske grobnice kao i znak lava. suncevi zraci oznacavaju gde treba da su grobnice daleko od sunca,sunce je zlatni znak treba traziti na istoku ako sunce ima krunu onda treba traziti ulaz u pecunu na zapadnoj strani.
Odgovori
hvala na Vase savete, ima sta tu se i sklopuje, mozda se dodze do resenje.
Odgovori
Treba ti ga Kralj Mice i resena e rabota Big Grin
Odgovori
Kume tu je sve, samo vreme kad dojde.
Odgovori
Kolege, dobrodosle su svacije misljenja i sugestije oko ovu temu i znakovi, u blizinu je nadzena i uzidana pecina????
Odgovori
Kolega Martin1971martin nemoze da postavi sliku trenutno pa ja to radim umesto njega.

[Slika: 01.jpg]
Odgovori
Da malo osvezimo temu a i forum,
ovo je ulaz u pecinu (teren nije takav da je prirodna pecina vec je radzen od covecka ruka, mozda je bilo rudnik ili sta znam sta), i ovo je slikano od blizine, nismo mogli da napravimo sliku sa daljinu za celi teren, jer je bilo lose vreme a i teren za hodanje.
Bilo je clanova na foruma koji kada su videli prethodni znaci trazili su da ima pecinu u blizini, ja sam  im rekao da ima a da nisam bio kod nje ali da cu otici i da uslikam, eto otisli smo uslikali, ulaz je dosta veliki ali zatvoren (zazidan) sa veliki kamenja.
Nismo mogli tu da vidimo znakove kod ulaza, mozda ima.
Ima mali del gde moze covek da udze.
Kako sam saznao ima ljudi koji su ulazili 5-10 metra u njoj, ali nisu smeli da idu dalje jer bilo veliki blokova kamena kao da su od plafona ali su im bili sumnjivi kako su stajali, i boljali se da nije minirano.
Pitajte ako drugo hocete da znate i svako mislenje je dobrodoslo.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)