Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova
За пар година ће се знати у колико си сати изашао из куће и ишао до продавнице, које си цигаре или новине купио... Снимцима ће моћи и да се то потврди, ко не верује.

Ово је последње време када је још увек могуће "радити нешто између редова" и то је свим иоле паметним људима јасно.
Odgovori
pa sto za neko vreme?
Vec se sada zna...

nosis mobilni zar ne??? Pa tacno se zna gde si .... i sve se "cuje" sta pricas...iako mislis da ne...

sami smo krivi....jbg...

Odgovori
dakle dragi kolege nema konkretnih odgovaora
kada kazem dragi kolege mislim na vas starije kolege koji smo odavno tu
cuvarske sluzbe aas nisu legalne aas nije legalan pa kako cemo onda ako se zvanicne institucije pridrzavaju komunjarskih zakona
gde sve pripada drzavi nalazacu nista ili mozda nesto naravno niko nece predati nista
mnogo puta su ljudi nosili da predaju i nista ja sam nosio i nista ako das na poklon mozda uzmu ako hoces da prodas tu nastaje opasna zavrzlama
cekas na procenu da tvoj nalaz proceni neka komisija koja se sastaje jednom u godinu dana
pa kad procene onda ti muzej da neku crkavicu ali ta crkavica zavisi od toga koliki je budzet za tu godinu
pa ti na kraju isplate neku smejurija sumu
znaci opet se vracamo na staru pricu ilegala ko partizani

mozda da naucimo nesto od britanaca nemaca oni su to regulisali tragaci rade za muzej i saradjuju sa zvanicnim institucijama
kod njih nema crnog trzista zato sto muzej otkupi ili zadrzis u svoju kolekciju taj nalaz nesmes da prodas niti otudjis ako muzej trazi od tebe da iznajmis za neku izlozbu to i uradis i naravno za to dobijes kintu

ove nove i sve ispod 100 poruka na njihove komentare se ne osvrcem jer su totalno nebitni zaista nerazumem da neko moze da bude toliko ogranicen i pise ovakve nebuloze
sacuvaj me boze kada ja pocrvenim od stida zbog tudjih izjava i pisancije ali zaista se postidim kada procitam necije gluposti pogotovu ovi novi ili stari sa duplim nalogom

no dobro to nije moj problem ima institucija i terapija za tekve ja tu nemogu pomoci

Odgovori
Nemoj tako ostro bodo....svako moze da kaze sta hoce.....
Odgovori
(29-08-2013, 07:24 PM)Dr. Marsovac link Piše: Nemoj tako ostro bodo....svako moze da kaze sta hoce.....
...PA MOŽE DA KAŽE ŠTA HOĆE ALI NEMOŽE DOKLE HOĆE...!
Odgovori
Epa sad, ja necu da se mesam...
Ja s' tem nemam nista....  8)

Odgovori
Covek ga pretera, definitivno !

Kao da se svadjao na nekom drugom forumu pa greskom dosao ovde, pa nastavio.
Mozda je to razgovor sa sa svojim unutrasnjim JA, a onda je to vec nesto sasvim drugo (dvoje u jednom, to mu ne zelim).
Odgovori
bas vas briga vi ste gori od mene ja puno pisem nista ne nepisem vi malo pisete ali dodjemo na isto zvanicnog zakljucka nema
to je dobro to je odlicno znaci da smo ispekli zanat tako to rade nasi politicari ucili smo od najboljih puno pricas nista nekazes

evo skraticu duzinu posta opste je poznato da ja necitam postove onako ofrlje protrcim cesto omasim temu zbog toga
ali zato pisem duuuuuugacke postove i ako neko zaista cita ceo moj post onda treba da se zapita dali je normalan
ili nesto nje u redu sa njim ili pametnija posla nema
jos kada udje u raspravu i diskusiju za takve nebuloze tipa ima najbilji detektor ko je ciji clan ko ce koga ciji je duzi aj da ga merimo...pa ajde :Smile

otkricu vam malu tajnu cika boda se zajebava to je lako primetiti jer pametni i oni koji me znaju ne ulaze u glupu raspravu ostali koji misle da su pametni i tu pamet prodaju ovde udju u raspravu
izvuku deblji kraj i zavrse karijeru a ja volim da navucem take ovcice na tanak led to mi je fetis malo sam nastran sta cu taki sam  8) ;D

pretstava mora da se nastavi sou ide dalje forum mora da zivi
da se nisam ukljucio u diskusiju znas kada bi ovi napisali 10 poruka i opstali na forumu .....pa nikad ...a vidi ih sada pisu pa sve prsti masovno su poceli da piju bensandine za smirenje +cigare +alkohol
sve to utice na povecanu potrosnju a kada trose jaca ekonomija pa sad vidi koliki je MOJ izmeri bodatajsonov....ucinak  ;D ;D 8)
Odgovori

http://youtu.be/5J90D6Rlvd8
Odgovori
cigani jurrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssss.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)