bas vas briga vi ste gori od mene ja puno pisem nista ne nepisem vi malo pisete ali dodjemo na isto zvanicnog zakljucka nema
to je dobro to je odlicno znaci da smo ispekli zanat tako to rade nasi politicari ucili smo od najboljih puno pricas nista nekazes
evo skraticu duzinu posta opste je poznato da ja necitam postove onako ofrlje protrcim cesto omasim temu zbog toga
ali zato pisem duuuuuugacke postove i ako neko zaista cita ceo moj post onda treba da se zapita dali je normalan
ili nesto nje u redu sa njim ili pametnija posla nema
jos kada udje u raspravu i diskusiju za takve nebuloze tipa ima najbilji detektor ko je ciji clan ko ce koga ciji je duzi aj da ga merimo...pa ajde :
otkricu vam malu tajnu cika boda se zajebava to je lako primetiti jer pametni i oni koji me znaju ne ulaze u glupu raspravu ostali koji misle da su pametni i tu pamet prodaju ovde udju u raspravu
izvuku deblji kraj i zavrse karijeru a ja volim da navucem take ovcice na tanak led to mi je fetis malo sam nastran sta cu taki sam 8) ;D
pretstava mora da se nastavi sou ide dalje forum mora da zivi
da se nisam ukljucio u diskusiju znas kada bi ovi napisali 10 poruka i opstali na forumu .....pa nikad ...a vidi ih sada pisu pa sve prsti masovno su poceli da piju bensandine za smirenje +cigare +alkohol
sve to utice na povecanu potrosnju a kada trose jaca ekonomija pa sad vidi koliki je MOJ izmeri bodatajsonov....ucinak ;D ;D 8)