Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova
pa neznam bre druze nevolim ja da niko bezi od mene naprotiv smatram da smo kolege nevidim razloga da bezimo jedni od drugih
jedino te pretnje nasilje neko ce nekoga da tuce i te pricice mi lice na forice iz obdanista
kazem ja sam neutralan veecinu ves poznajem licno mene bas briga ali neki momci iz tih patrola nisu nimalo naivni sad da ce bas neko da ih tuce i nabija lopate u bulju mislim da to tako lako nece bas ici
bar je kod mene tako kad te neko napadne uzvratis najverovatnije niko nece stajati i cekati da ga neko bije ..........

druga stvar jasno pise da oni nehapse vec ti zovu pandure a kad dodju cika panduri onda njima natanane objasni sta radis zasto radis i sve redom

ja sam davno na tamisu oterao ribocuvara koji je bio drzak i bezobrazan i zaista sam mislio da ga izudaram onako vaspitno popravno cisto da nauci da se ponasa kulturno i da neglumi kaubojca
ali covek otisao zvao pandure i zna se privodjenje saslusanje izgubi ceo dan jbs pecanje i sve ostalo preselo mi jos je naveo da sam ga napao sva sreca imao sam svedoke ali ipak su me saslusavali ujutro od 10 pa do 3 posle podne smo se objasnjavali .......pa sad ti vidi imao sam i dozvolu za pecanje i sve ali njegovo se veruje on je na radnom mestu

nemoj pogresno da me shvatite ja onako dobronamerno drugarski savaet a vi probajte da bijete te patrole pa javite kako je proslo ...
Odgovori
kada imaju cuvari za lov i ribolov zasto ne bi bili i za ovaj hobi,stvarno su ljudi bespotrebno digli galamu oko ovoga.
Odgovori
Ja se u potpunosti slažem, ali našta bi to ličilo ako bi ribokradice ili lovokradice organizovale stražarske sužbe ?!
Odgovori
BRAVOOOOOOOOOOOOO ADMIN!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Odgovori
jeste cika admine ali vidi sad jednu stvar mnogo bitnu stvar
znas ono niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno koliko vidim vi ovde osudjujdete nekoga bez sudjenja dokaza ne samo ovde i na ostalim sajtovima ista prica
ako je to tako i ako je neko prekrsio zakon ja ti oni znaci odes u policiju podneses prijavu kazes ima neko udruzenje arheo amateri oni rade neke stvari koje nisu po zakonu izneses cinjenice
dokaze tako to rade u normalnom svetu

sada opet pitanje ako je to sve tako da arheo amateri i patrole postoje van zakonskog osnova kao sto tvrdite
nadovezuje se pitanje oni postoje vec par godina JAVNO cak su bili na televiziji u vecernim novostima znaci nekriju se nisu u ilegali
pa meni kao laiku zaista nejasno kako to da njih nisu dosad nisu uhapsili zatvorili bas suprotno tome sve sto su izjavili i rekli to su i uradili
meni licno je bilo nemoguce i smesno da ce uvesti patrole a za to sam znao medju prvima i iskreno smeo sam da se kladim da od toga nece biti nista

i gle eve gi patrole

mislim svako ima prava na svoje milsjenje bole me brige ali mi nejasno nesto razumem ja virtualni svet forum pisancija mene kada bi nesto toliko opteretilo kao sto vas opterecuju te patrole i arheo amateri
a pritom iznosite takve tvrdnje nebi se zavrsilo samo na forumu ja bi preduzeo nesto konkretno tu nema diskusije
citam gledam slusam svi ko tetkice neke samo se zalite kukate kao pretite i niko nista

sto se tice nelogicnosti............ohohohohohoho ;D ;D ;D Tongue
pa toga ima boze me sacuvaj i sakloni ali toliko ima nelogicnosti svuda i u svemu ovde i tamo i ovamo .ali to je vec ozbiljna prica a ja izbegavam ozbiljne diskusije
jer ako pocnemo ozbiljnu diskusiju nece nas oprati ni dunav ni sava ni ladna zapadna morava

pa zbog radi toga ako vec tvrdite to sto tvrdite da su ovi iz aas taki i taki ima dao bog u ovoj zemnji pravosudje policija put pod noge i resavajte taj problem umoriste me vise presipanje iz supljeg u prazno gori ste od politicara samo pricate nesto a niko nista neradi niti preduzima
Odgovori
jedino cika ORBITU skidam kapu ja kada sam ga iznervirao na jednom forumu on je dosao ovde i pokrenuo peticiju da me uhapse
postujemmmmmm covek je nesto bar preduzeo nema ljutis ima pravo da to radi ako smatra da tako treba

inace bezobzira na to sto je pokrenuo peticiju da me apse orbit je moj drug ta peticija je bila aktuelna dok je bio ljut kada se razljutio opet smo drugari
i peticija ukinuta sad se slazemo i lepo se igramo ali ako ga budem iznervirao opet ce on da me apsi ali tako treba bar nesto preduzme

a vi toliko ljuti na aas toliko vas ima i nikooooooo nista papir u ruke bre peticija dokazi mante se toga bla bla truc muc trla baba lan
Odgovori
(27-08-2013, 09:18 PM)bodatajson link Piše: pa neznam bre druze nevolim ja da niko bezi od mene naprotiv smatram da smo kolege nevidim razloga da bezimo jedni od drugih
jedino te pretnje nasilje neko ce nekoga da tuce i te pricice mi lice na forice iz obdanista
kazem ja sam neutralan veecinu ves poznajem licno mene bas briga ali neki momci iz tih patrola nisu nimalo naivni sad da ce bas neko da ih tuce i nabija lopate u bulju mislim da to tako lako nece bas ici
bar je kod mene tako kad te neko napadne uzvratis najverovatnije niko nece stajati i cekati da ga neko bije ..........

druga stvar jasno pise da oni nehapse vec ti zovu pandure a kad dodju cika panduri onda njima natanane objasni sta radis zasto radis i sve redom

ja sam davno na tamisu oterao ribocuvara koji je bio drzak i bezobrazan i zaista sam mislio da ga izudaram onako vaspitno popravno cisto da nauci da se ponasa kulturno i da neglumi kaubojca
ali covek otisao zvao pandure i zna se privodjenje saslusanje izgubi ceo dan jbs pecanje i sve ostalo preselo mi jos je naveo da sam ga napao sva sreca imao sam svedoke ali ipak su me saslusavali ujutro od 10 pa do 3 posle podne smo se objasnjavali .......pa sad ti vidi imao sam i dozvolu za pecanje i sve ali njegovo se veruje on je na radnom mestu

nemoj pogresno da me shvatite ja onako dobronamerno drugarski savaet a vi probajte da bijete te patrole pa javite kako je proslo ...
Beganje je normalno u ovom hobiju ne znam sto te to cudi... hobi ponekad zalazi sa one strane zakona...
Ljudi se vise zezaju i sale nego sto prete... nabijanje u bulju je vise Turska tradicija (verovatno mnogo gledaju seriju Crni Gruja) Srpski obicaj je kolac po glavu ne u bulju a za ozbiljnije stvari noz, sekirce...
Kad sam bio mali uhvati nas ribocuvar i posto nismo imali dozvole pokupi nam stapove od bambusa... posle desetak godina slicna situacija nemamo dozvole a ribocuvar rece moram da uzmem stapove (karbonske) mi reko ne damo a kako se zovete mi reko zini da ti kazemo, pokupili smo se i posli on stao i gleda za nama da smo bili neke budale mogao je i batine da dobije a coveku posao od koga zivi a ovi AAS kao "novo zanimanje" a rade volonterski-djabe bez ikakvog interesa iz ciste ljubavi prema arheologiji i ocuvanju nacionalnog blaga... ma dal je moguce ko bi u ovo poverovao.
Ribocuvarska sluzba je sluzba odobrena od drzave slicno policiji dok su ovi iz AAS udruzenje gradjana slicno onim cuvarima njiva koji cuvaju da neko ne obere njiivu...
blabla ovo ono...
Što se ti bodo uznemiri toliko i skoci da branis ove iz AAS da li se plasis da te ne drukaju ili su te podmitili?
Ti nosis maskirnu uniformu kojoj je svrha da se stopis sa okolinom i budes sto manje vidljiv (obicno je nose lovci, vojska...) ali ti rece da se ne plasis, jedino da se ne plasis da te ne drukaju murji jer su na AAS forumu poceli da PRETE... ili si dobio neku paru??? 
Ajde odgovori ali ne moj da se ljutis jer sam primetio da imas "kratak fitilj"! 
Odgovori
mislim da pocinje rasprava ni oko cega . Ovo nije nista LICNO i nemojte svoditi to na nivo licnih oecanja i prepucavanja . Stvar je u NACELU . A to je , NE MOZE POJEDINAC ILI GRUPA , PA CAK I ONA ORGANIZOVANA da uzima na sebe prava koja ima ne pripadaju . I tu smo sve rekli . Moze da se ljuti ko koliko hoce , ali time sto su se organizovali , nabavili uniforme , oni samo imaju vece obaveze a nikako nemaju nekakava ovlascenja . I TU JE SVE RECENO . Bodo , kad krenes da kopas i iceprkas nesto , pa naravno da bezis kad si u sukobu sa zakonom i nemoj ni jednog momenta da mislis da te neko nece prijaviti ako te uhvati ili prepozna . Znaci ne junaci se na necemu sto nije za junacenje , Mozda tebe znaju iz nekog razloga na tvom terenu pa te ne diraju ALIIIIIIII. Eto toliko za sad od mene .
Odgovori
ja imam kratak fitilj ma ajte molim vas
da begam i da se plasim to malo teze jer nema razloga za beganje to ovi umisljeni sto se plase svega i svacega oni beze ja razloga nemam da bezim niodkoga a ko bezi znaci nesto je zajebo pa preventivno bezi
ako si dobro procitao ja nikoga nebranim niti zastupam samo postavljam konkretna pitanja jer ste me smorili vise sa tim patrolama
dali su zakonske nisu ko su sta su i sve se svodi na pisanciju

MITO ohohoh to moze rogjace mito prihvatam naravno svi mi imamo cenu samo da bi neko meni dao mito to mora da bude ozbiljna cifra obavezno sa 3 nule posle broja 5
vidim neki se prodaju za 1000 dinara ginu za 300 dindzi a glume postenje

cika boda kad nekoga zastupa to radi sa stilom a taj stil ima cenu 5.000 evrica naravno kes na ruke moze i metal detektori u tom iznosu
moze zuto belo nema frke razumem ja da je kriza

eto mislim da ti je sada malo jasnije druze stari dr.jare tebi nemoram nista da objasnjavam znas ti sve to samo se pravis malo naivan

a ako mi budu dali kintu ili neki detektor pa tek onda ste obrali bostan ne da cu da ih zastupam vec cu dobrovoljno u patrolu garantujem pohapsio bi vas sve redom za manje od 15 dana
Odgovori
Da hapsis??
Ko si ti da hapsis???
aloooooooooooo????

Svi ovde lupate gluposti....

Niko nema pravo da nekog kontrolise a jos manje da hapsi...cak ni vlast..da li dirate zvanicni lokalitet? ne.. prema tome sve su ovo glupost i nebuloze...

toliko od mene....

Marsovac
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)