Ja cu osnovati grupu , organizaciju pa ce ti isti a i svi ostali MORATI meni da raportiraju i da sve racune lepo polazu...sta, gde kako...
Lepo se pojavim u novinama i ostalo.....
KAKO BI TO BILO?
eee ljudi....koje gluposti trpi Srbija...
I vise necu da komentarisem na ovu temu jer ovo vredja moju intelegenciju.
Marsovac
Teme: 2
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(28-08-2013, 04:21 PM)bodatajson link Piše: eto mislim da ti je sada malo jasnije druze stari dr.jare tebi nemoram nista da objasnjavam znas ti sve to samo se pravis malo naivan
Sve mi je jasno cim sam te video odmah sam te spazio... ma brate boli me uvo da li ti nekog branis ili ne ja se malo salim, samo nemoj da ih branis kao Dzony (ceka jadan sudjenje)...
nego razmislam ovo sto planiraju ovi iz AAS to mozemo ja i ti ili bilo ko i to bez registracije udruzenja, uniforme, znacke itd, na primer: djaramo detektorom neki teren i ako prvi spazimo druge kolege to jest konkurenciju mi lepo sakrijemo detektore u grmlje i uz upozorenje da je zabranjeno to sto rade zamolimo ih da se udalje, ako ne poslusaju mi zvrcnemo murju... a sta kazes necu reci DRUKARA vec "patriota" i "savestan" gradjanin moze svako da bude haha!
ovaj boda se mnogo hfali a sitna dusa ispada,za jebanih 5000evra ili za detektor ima da hapsi ljude,e od vakvih prodadenih dusa ovaj sport nas e je dosao do ovoga sada,patroli,kakve sve gluposti,abe bodosigurno si i ti u toj patroli,samo neznam kako se neko ne nadje pa da vi polomi sve koskice,pa da vi da i patrole i udruzenje,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (cenzurisan tekst)
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
da se neko nadje da polomi koskice kakav si ti debil brate to je strasno
pa znas koliko bi ja lomio koskice dnevno bi tukao po 20 budala samo imam jedan problem brane se pi.....im ma....a nece stoji niko da ga bijes
kuda zaista ide ovaj svet strasno vise nemozes nikoga ni da bijes a da ti nevrati a zajebano je i to sto je to postalo krivicno delo pa te strpaju u bajbok cas posla bezveze .........
sitna dusa za 5.000 eura ....e ajde molim te smesta idi kod tvog psihijatra i reci mu da si ostao bez lekova neka ti prepise novu dozu jer si poceo da lupas gluposti i haluciniras
za 5.000 eura cu sve da vas pohapsim pa nije mi vas majka rodila jesmo rod sta nerazumem
razlika izmedju mene i tebe je ta sto sam ja realan i umem da kazem ono sto jeste tako neglumim postenje pa ga zavucem na kvarno
ja bi za 5.000 eura to i nije zabrinjavajuce toliko cuvajte se ovih sto drukaju bez para iz zadovoljstva a cute i prave se naivni
nas narod kaze pas koji laje ne ujeda onaj sto nelaje je mnogooooo zaheban cim mu ledja okrenes on te ugrize
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
el loko odlicno
evo ja sam dao jedan predlog vazi za sve
e ima ja jedan predlog za sve vas ljubitelje za clanove i neclanove da dokazemo na licu mesta tu ljubav ajmo ovako napravimo radnu akciju ocistimo jedan zapusteni u sumi zarasli i smecem zatrpani lokalitet mogu i ovi pitomi arheolozi da nam pomognu izadju iz kancelarije na svez vaduh i na taj nacin dokazemo svoju ljubav prema ovom hobiju razmenimo iskustva i uradimo nesto korisno za arheologiju drzavu drustvo umesto sto uludo rasipate energiju na raspravu i prazne price ajmo da uradimo nesto konkretno
eto mislim da je ok umesto da rasipamo energiju i svadjamo se ujedinimo snage svi zajedno i uradimo nesto konkretno za nasu zemnju arheologiju drustvo nas tako to rade u svetu saradjuju i rade mi se samo svadjamo presipamo iz supljeg u prazno posle se pitamo zasto nam je tako kako jeste i zasto nas svi mrze .........mi to sami sebi naljbolje radimo netraba nama niko sa strane
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(29-08-2013, 10:05 AM)El Loko link Piše: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/rep...k.facebook
To je ono što ja pričam samo me niko nesluša, izgleda da je pravda spora ali dostižna
Teme: 2
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(28-08-2013, 08:32 PM)ogust link Piše: ovaj boda se mnogo hfali a sitna dusa ispada,za jebanih 5000evra ili za detektor ima da hapsi ljude,e od vakvih prodadenih dusa ovaj sport nas e je dosao do ovoga sada,patroli,kakve sve gluposti,abe bodosigurno si i ti u toj patroli,samo neznam kako se neko ne nadje pa da vi polomi sve koskice,pa da vi da i patrole i udruzenje,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (cenzurisan tekst)
Ne vidi se datum tvoje registracije (ne znam zasto je admin to sklonio kod svih clanova) ali ovo ti je prvi post i pravo po nasem drugu bodi... po pravopisu predpostavljam ko je u pitanju ali ako si hteo nesto da mu kazes trebao si sa onim prvim nickom (nadimkom) a ne ovim petim ili sestim...
Inace u vezi ovih AAS i patrola ovo ono da su bili pametni i da se nisu previse eksponirali ali poalavi se covek i sada su upali u oko Ministarstvu kulture sto znaci da ce uskoro da ih ugase.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
hahaha bravo dr.jare namerno nisam hteo da komentarisem naseg druga ciji je prvi post od ovoliko tema on bas ovde ajde mi smo kao sisali vesla naivni smo pa nista nevidimo i neznamo
inace ovde vecina njih ima ne duple nego troduple naloge nebi da komentarisem takve seka perse budi covek reci sta imas licno i personalno
bravo admine to sam i cekao
admine kad spomenu pravdu cime se ti to bavis jer ako si vlasnik ovog sajta garantovano nisi neko ko nekopa netrazi nema sanse da budes van traganja a iz slicnog smo hobija
kazem slicnog jer tragaci kako ih vi zovete monetraci ne nanose stetu ili je to minimalna i obicno su upuceni u to sto rade
ovi zlatari su bezboznici huligani njima nista nije sveto i obicno nemaju pojma sta rade gde rade zasto rade iQ im neprelazi 15
ako je neko nesto unistio to su oni
sto nas dovodi do toga ako je po tebi pravda spora i nedostizna ja i ti obrasmo bostan
a i vi ostali cinjenica jeste zabranjeno to sto radimo i sa dozvolom i bez nje sto znaci da smo svi dojednoga KRIVI
pa ako ta pravda krene zapitajte se gde ste vi u toj prici
drugari sto se lazemo imao ti dozvolu ili ne radis nesto sto nesmes i kada pocnete da pricate o zakonu taj zakon nije selektivan vazi za sve nas a svi vi ste ga prekrslil bar 100 puta dosad neki vise neki manje to mu dodje ono ko o cemu kurva o postenju
sad ako se neko nadje uvredjen cinjenicom i cistom istinom ja se izvinjavam ajde neka taj neko istupi i kaze da nikada nije trazio detektorom rasljama ili bio prisutan i ucestvovao u tome ako ima takvih onda im ovde nije mesto
bitna stavka vecinu vas poznajem bezobzira imali vi pravi nik ili lazni sve se zazna ocas posla pa na kontu toga sto se znamo znam i sta se radi pa na kontu toga cime se bavite ostanem zblenut nekim vasim izjavama i pisancijama cini mi se da se malkice gubite
zamislite kolege,ovaj tajson sa 5000evra sta moze da ucini,a zamislite ako sa njima nadjete neko veliko bogastvo,pa on ce sve da pobije ,ja neznam ko ide sa njima p;o ovaj sport,ja zalim te ljude,pa oni su stvarno bespomosni,zato ovaj sport nas doje do ovo dereje,od prodanih dusa,moi kolegi to je nazalost istina,dok ima takvih ludaka i bolesnika,tesko vam se pise.