'Ајде да правимо екипу која би могла да одради озбиљније послове.
Ко је вољан да се придружи нека се јави мени приватном поруком.
Оганизациони састанак рецимо на Преображење у Пироту или Нишу. Зависно од тога где људима више одговара. Тачно време ћемо утаначити и сви учесници биће на време обавештени.
Најпре сви пролазимо преглед лекара: неуро психијатар и општа пракса. Потребне су особе солидних људских квалитета. Нервозни, својеглави, слободни стрелци и слични могу да праве своје екипе. Ми ћемо бити екипа и као такви наступамо.
Уз пријаву опишите у чему сте најбољи и шта бисте волели да конкретно радите. Опишите и ресурсе којима располажете а који би могли да буду од користи у акцијама.
Дискреција се подразумева. О својим соло активностима можете слободно да пишете, причате, снимате... О заједничком послу или ћутите или нисте део екипе. Као организатор задржавам право да не позовем све пријављене без образложења. Даљи посао око вођења екипе на првом састанку ће преузети људи које будемо изабрали.
citat "'Ајде да правимо екипу која би могла да одради озбиљније послове."
Pa prijatelju red bi bilo da obrazlozis o kakvim se poslovima radi..."pljackanje banjke...lov na kitove...prebijanje po narudzbini...navedi o cemu se radi !!!!!
citat "Најпре сви пролазимо преглед лекара: неуро психијатар и општа пракса...sta ovo treba da znaci i u cijoj je ovo organizaciji (a diskrecija je zagarantovana 8)???
citat "Уз пријаву опишите у чему сте најбољи и шта бисте волели да конкретно радите. Опишите и ресурсе којима располажете а који би могли да буду од користи у акцијама.....opet nedoreceno i nejasno i sto je jos gore..zalazi se u privatnost jer niko nikoga nema pravo da navodi da kaze sa kakvim resursima raspolaze!!!
Dragi prijatelju (mozda i kolega)..kazem mozda jer je nejasno koje su tvoje zapravo aktivnosti..kada vec postavljas ovakve pozive i to pod javne "oglase" na ovom forumu onda ces morati biti mnoooogo precizniji u obrazlozenju i preciziranju koja to tamo neka ekipa ili komisija donosi sud o tome ko je od nas ovde (ili eventualno prijavljenih).. lud , neuracunljiv , svojeglav i beskoristan za necije planove i standarde.
DALI SE OVDE RADI O STVARANJU NEKE SAVREMENE HAJDUCKE DRUZINE POD (VEROVATNO) ZAKLETVOM O CUTANJU KAO KOZANOSTRA KOJA CE SE BAVITI NECIM O CEMU NIKO NESME DA ZNA (ILI BAR NIKO OD PRISUTNIH EVENTUALNIH DOBROVOLJACA) ILI JE PO SREDI NEKA NESLANA SALA. AKO NIJE SALA ONDA OCEKUJEMO KONKRETAN ODGOVOR ILI CE OVAKVE (OCIGLEDNE) PROVOKACIJE BITI SANKCIONISANE. ....................................ADMINISTRACIJA FORUMA
Како си с лакоћом погодио: изгледа да је била неслана шала.
Који послови: Е баш добро да си питао. Намеравао сам да направимо Удружеље које би проучавало и санкционисало причање вицева о плавушама са жељом да се надаље много више причају вицеви о црнкама. Оне се осећају запостљављеним.
На знатижељно питање У чијој организацији ако смем да кажем: У мојој организацији.
"... niko nikoga nema pravo da navodi da kaze sa kakvim resursima raspolaze!" Нисам приметио присуство присиле у свом посту, али ако тако звучи, па ваља повремено и издржати присилу - чисто вежбе ради.
"Dragi prijatelju" Нисам приметио присуство пријатељства, али то је вероватно због ослабљене концентрације.
" ... DALI SE OVDE RADI O STVARANJU NEKE SAVREMENE HAJDUCKE DRUZINE POD (VEROVATNO) ZAKLETVOM O CUTANJU KAO KOZANOSTRA ... " Да, па и ово си погодио. Сад ми пада на памет и да би могао и филм да се сними како се ствара КозаНостра Оф Балкан.
" ... AKO NIJE SALA ONDA OCEKUJEMO KONKRETAN ODGOVOR ILI CE OVAKVE (USLOVNO) PROVOKACIJE BITI SANKCIONISANE. " Медитирам на тему: како да умилостивим Администрацију форума ако није била шала?
Teme: 31
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
prijatelju teska ti je to situacija da mozes da okupis ekipu pod tvojim uslovima. Jer danas kod psihijatra odes sa litar ljute i eto ti uverenje da si normalan a i kod lekara opste prakse se moze sa istim uputom. Tako da tesko mozes okupiti neku vecu ekipu a da u njoj nema neki levak sa nekim fiks idejama ili u pozadini da ne krije neku smicalicu ili prevaru.
Знам да је тешко. Задње 4 деценије гледам шта људи раде (по некад и сам радим). Не хвалим се, али се и не жалим. Али, могло је неупоредиво боље и више - само да су испоштовне неке елементарне ствари.
Можда је боље да гледамо како екипе из Немачке односе или да будемо срећни што смо код Италијана узели неку цркавицу као надничари?
У међувремену можемо овде да пустамо полуинформације, опипавамо терен и гледамо да нешто добијемо а за узврат дамо ништа - па чак ни своју отвореност или добру вољу.
Нећемо тражити од никога да доноси уверења. Нису сви психијатри поткупљиви као што ни сви људи нису ситне душе.
Нема никакве присиле. Све на добровољној бази. Нико нормалан нема потребе да искаче из тима, ако види да га екипа подржава и нико неће да га "одради".
Чекам да ме "газде" избаце, евентуално пре тога направе списак свих оних који су се јавили, прогласе ме државним непријатељем и ко зна шта још. Забога, десиће се нешто надомак њих а над чим они не могу да имају тоталну контролу! Стварно недопустиво.
Потом идемо кратко на онај други Форум, а онда на један нови - још неактивиран. Ко је прочитао - прочитао је.
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Evo da se i ja malo uključim u ovu diskusiju:
Citat:Чекам да ме "газде" избаце, евентуално пре тога направе списак свих оних који су се јавили, прогласе ме државним непријатељем и ко зна шта још.
Što se toga tiče, postavlja se pitanje zašto bi te "gazde" izbacile?!
Ako ste mislili na ovaj forum, niko nije izbačen zbog korektnog pisanja, izbacivani su samo ako se vređeli članove ili uredništvo foruma. Međutim mi smo svesni da je veliki broj pomenutih foruma "popucao" i da nam svakim danom dolazi sve veći broj članova sa drugih foruma, pa čak i oni koji su inače bili izbačeni sa našeg pa su bili udarne pesnice drugih foruma, te da odmah počinju da mudruju po ovom forumu a pritom zaboravljaju da su po njemu pljuvali ranije iznoseći razne gluposti na svim mestima gde im se ukazivala prilika. Za takve članove nema mesta na ovom forumu, niti će ih biti, zato što su to ljudi koji imaju đon umesto obraza i zato što su pokazali svoje pravo lice na prethodnim forumima.
Citat:Забога, десиће се нешто надомак њих а над чим они не могу да имају тоталну контролу! Стварно недопустиво.
Gospodine ja znam da se to radi na drugim forumima (dobio sam podatke od prevarenih članova) , prelistavaju se privatne poruke i chat, uzimaju brojevi telefona, e-mail adrese, ZAPRAVO JA PRETPOSTAVLJAM DA STE VI JEDAN OD NJIH, KOJI JE TO RADIO, sada verovatno posedujete podatke svih Vaših članova i možete ih zloupotrebiti po Vašoj volji a možda već i jeste.
Dešavalo se bezbroj puta da dođu na forumu nekakvi "novi" članovi i odmah krenu sa vređanjem administratora, uredništva i samog foruma.
Šta Vi mislite da li je to slučajnost?! Ne to je smišljena hajka protiv ovog foruma koja se vodi već duži vremenski period, od strane drugih foruma kao i od raznih pojedinaca. Mi samo radimo naš posao, razvijamo naš forum po planu i neobraćamo pažnju na duge, članovi to prepoznaju i naša zajednica svakim danom postaje sve veća!
LAŽI,IZMIŠLJOTINE ILI UVREDE KOJE SU UPUĆENE ČLANOVIMA, UREDNIŠTVU ILI VLASNICIMA NEĆE BITI TOLERISANE
Ево да и ја кажем своје мишљење:
Ја тек од пре мање од месец дана на компјутеру посећујем Форуме који се баве овом тематиком. Немате потребе да верујете, али је врло једноставна ствар да преко моје IP адресе то утврдите. У томе Вам може помоћи неко ко се мало дуже бави мрежама или Ваш провајдер.
"... Gospodine ja znam da se to radi na drugim forumima (dobio sam podatke od prevarenih članova) , prelistavaju se privatne poruke i chat, uzimaju brojevi telefona, e-mail adrese, ZAPRAVO JA PRETPOSTAVLJAM DA STE VI JEDAN OD NJIH, KOJI JE TO RADIO, sada verovatno posedujete podatke svih Vaših članova i možete ih zloupotrebiti po Vašoj volji a možda već i jeste.... "
О таквим пословима знам по томе што сам једно време радио софтвер за неке клијент-сервер апликације. Захтев наручиоца био је (између осталог) и да људи из Администрације не могу себи дати дозволу за приступ приватним порукама. Од мене је тражено, и тако је и урађено, да се приватним порукама може приступити тек по одлуци надлежног суда. Потом се обавештава "власник ницк-а", полиција узима кључ за дешифровање и дешифрује поруке са одређене IP адресе или одређени nick. Власник nick-а се званично обавештава да ли је пронађен компромитујући материјал. Администратори (и власници) се обавештавају једино ако су нека њихова права нарушена, и наравно, могу одштету затражити преко суда.
Даље, ја не видим чему избацивање људи са форума. Много ефикаснија метода, по мени, је ангжовање адвоката који би особу која врши инкриминисану радњу - ту спада и вређање- привео правди. Сада видим да овде постоје и судски извршитељи који ће наплатити штету и све се лагано доводи у ред.
Ваша претпоставка о пословима којима се бавим је криво усмерена. Не видим да је то исплатива работа. ("Time is..."). Мислим да се тиме баве доконе и ситне душе. Ја сам отворено рекао шта желим да урадим. Кад посвршавам своје послове и изрешавам све своје проблеме, радије ћу отићи код неке комшинице да трачамо о неким познатим особама или о политици -ако ми се баш не спава.
Што се тиче мог евентуалног Форума, он би био строго наменски и прорадиће само ако овде постојећи немају "ментлни капацитет да издрже намеру" и одраде неки посао око повезивања истомишљеника. Чини ми се да ми је на овом Форуму речено како ћу морати "дебело да нешто објашњавам" - ако се добро сећам, да не јурим по постовима. Све док сам са ове стране ограде ја не морам никоме ништа да објашњавам. Тачније - нећу. Не толико из ината колико због оног "Time is...".
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Poštovani,
Ideja da mi pokrećemo sudske postupke protiva naših članova, nije niti će biti ikada uzeta u razmatranje. Mi imamo naša pravila i načela, i njih se pridržavamo, ko želi da ih prihvati dobrodošao je ko neželi sretan mu put. Što se tiče Vašeg foruma, želimo Vam puno sreće u radu i preporučio bih Vam da te Vaše ideje primenite na njemu i vidite stvarni efekat tih mera, najlakše je kritikovati i predlagati kao i iznositi razne zaključke. Teško je raditi "nešto" i biti uspešan
EVO KAKO STOJE STVARI:
Gore pomenuti gospodin posle svog "četrdesetogodišnjeg" iskustva posmatranja a ponekad i učestvovanja u ljudskim aktivnostima (opet nema navoda kakvim aktivnostima../..možda neko društvo za posmatranje ptica) polako gubi strpljenje i nameran je da stvar preuzme u svoje organizacione ruke. Četrdesetogodišnje iskustvo očigledno ostavlja traga na strpljenje i čini čuda od ljudi....sećam se jedne lutkarske američke serije "Sesame Street" sa mapetovcima i jednim upečatljivim likom za zabavu ..ali on je sada nebitan jer početak beše davne 1969 g.
Elem...za te aktivnosti je potrebna družina (ne ona ...pere kvržice) već prava , odabrana sa resursima (u međuvremenu vidim da se odustalo od lekarskih uverenja)..pa da se krene u realizaciju četrdesetogodišnjeg skupljenog iskustva pod budnim okom i prismotrom organizacionog "harambaše" vas koji ste pristali da konkurišete za te aktivnosti a ako nećete kako vam je preporučeno onda je moguća..citat"... па ваља повремено и издржати присилу - чисто вежбе ради...kraj citata.
A što se tiče meditiranja na temu kako se može umilostiviti administracija da sve to nije bila šala..nema potrebe...administraciji netrebaju budistička shvatanja i ubeđivanja. ČETRDESETOGODIŠNJA MEDITACIJA MOŽE DA SE NASTAVI I DALJE...SVE DO UMIROVLJENIČKE (PENZIONERSKE) MEDITACIJE pa ako se pride i nađe neko za zajedničko meditiranje odlično...a nama ni na kraj pameti nepada da skupljamo informacije ko se kome prijavio i pridružio jer je svako kovač svoje sreće.
DA NEBUDE DA MI ADMINI SA FORUMA SAMO UTERUJEMO STRAH U KOSTI NAIVNIM ČLANOVIMA I DA I MI UMEMO DA SE ŠALIMO (ČESTO I NA SOPSTVEN RAČUN) DALI SMO SEBI ZA SLOBODU I MALO SMO "MEDITIRALI" NEBI LI VIZUALIZOVALI SLIKU TIH NOVOPEČENIH AKTIVNOSTI NOVOFORMIRANE DRUŽINE U PELENAMA PA DA DOBIVENU SLIKU PODELIMO SA OSTALIM ČLANOVIMA NEBILI SE BAR MALO UVESELILI... ;D
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Nije mi jasno reci tacno sta je Himovic je tu za sve sta postoi pop martin himovic i legenda i malo da se probudimo i razbudimo veliki poz svima
|