Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
xp gold maxx pover pomoc
kupio sam ga pre mesec dana nije mi jasan ima dd sondu 27 cm neide duboko najvise do20 cm za novcic za olovo 25 cm pa ako ga je neko imao ili radio sa njim neka mi malo pojasni
Odgovori
A na kojoj dubini su tebi interesantni nalazi / odnosno do koje dubine bi da tragas?
Odgovori
pa cini mi se da masa novcice i da ih probija zbog 18 kz, a mozda sam i u zabludi izadjem na teren gde sam sa garetom euro ace nasao 100 novcica i par prstenja a sa xp na istom terenu nadjem 10 novcica to me buni
Odgovori
i kao da je garet isao dublje od xp to mi je malo nejasno a mozda ga i pogresno stelujem odvrnem senzitiviti do kraja i podesim iron nemenjam frekvenciju ground na sredinu i tako pa bi voleo da mi neko objasni ko je imao dodir sa xp gld maxx kako uopste ovo radi i jel moguce da zbog frekvencije probija novcice
Odgovori
senzitiviti nikada do kraja!!!! sve ostalo zavisi od sonde ......baterije uvek alkalne i naravno zemljiste........sve to utice na aparat.....mislim ako sve ovo  opet proveris i pogledas mozda i nema neka razlika ali da znas ameri su gareta bas i napravili za novcice jer nemaju sta drugo...bar je to moje misljenje......
Odgovori
ja senzitiv uvek do panja, naravno samo alkalne baterije upravu si za zemljiste a mozda i za amere.  Wink  ko zna mozda treba ja aparatu da se prilagodim ili aparat meni.
Odgovori
vreme i samo vreme Wink znam da kada kod moj garet stavim na max.sens onda pokaz ponekad pogresno ponekad kopam i na bukvalno nista zato ga ja ne stavljam na max vec malo ispod uz to vrsi i ground balance jer i to moze da zajebe i naravno ako ides u neki mod za trazenje odma se oseti da manje dobija na dubinu.....ja sam uvek u all-modus sem naravno gde ima previse otpad tu mi treba diskriminacija.... poz druze i samo napred Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)