16-06-2013, 08:44 PM
Mnooogo si zajedljiv druze , mnooogogo i preterano . Pogotovo ako se uzme u obzir da si postavio nesto i trazio da se prevede . Ja sam ti rekao ( naravno ako si citao odgovor ) i necu da se ponavljam . A necu ni da se raspravljam sa tobom . Ne ide . drugo hocu da kazem .informacije o smokovoj mi ne trebaju . NE INTERESUJE ME . Naravno da imam saznanja jer sam u ovim krugovima . Drugo proveri te tvoje originale da nema slucajno neku moju kopiju jer sam ja POKLANJAO te stvari naivcinama po buvljaku kod prcevac . Ih ali to je bilo ranije , ja i to zaboravi da napomenem . To sam radio kad sam imao interesovanja za avanturizam na stari buvljak , pa i pre toga kad sam radio gorivo . Sad sam ozbiljan poslovan covek i ovo radim iz ljubavi a i druzenja sa odlicnim likovima. Inace ne zalazim po kafici , to je za decu , ja sam porodican covek pa me ni to ne interesuje i nema potrebe da mi pustas pice . Hvala bogu imam ja da pustam i to dosta . A i biram drustvo jebi ga , sta da ti kazem . E sad ako si samo hteo da mi kazes kako me poznajes i kako znas gde radim onda izvini za ove reci ako su te uvredile . Da rezimiram .
ONO STO SI POSTAVIO JE DEO NEKE OD KOPIJA PLANA ZA SMOKOVU JAMU . TOLIKO JE LOSE PREKOPIRANO DA NEMA NIKAKVO ZNACENJE I PREVOD TI SE NE MOZE DATI . NEMOGUC JE .
ONO STO SI POSTAVIO JE DEO NEKE OD KOPIJA PLANA ZA SMOKOVU JAMU . TOLIKO JE LOSE PREKOPIRANO DA NEMA NIKAKVO ZNACENJE I PREVOD TI SE NE MOZE DATI . NEMOGUC JE .